Kocka – nem csak kockáknak!

Kocka – nem csak kockáknak!

Azt már sokan tudjuk, mert ugyebár empirikusan is tudomást szerzünk róla nap mint nap, hogy a babzsák csodálatos, kényelmes, egyszóval fantasztikus bútordarab. Azt is tudjuk, hogy napjaink óriási részét a legtöbben ülve töltjük, s ezzel együtt azt is, hogy ez mennyire nem egészséges...

Azt már sokan tudjuk, mert ugyebár empirikusan is tudomást szerzünk róla nap mint nap, hogy a babzsák csodálatos, kényelmes, egyszóval fantasztikus bútordarab.


Azt is tudjuk, hogy napjaink óriási részét a legtöbben ülve töltjük, s ezzel együtt azt is, hogy ez mennyire nem egészséges. No, persze csak akkor, ha nem babzsákfotelben tesszük. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy rendelkezünk eme igazán egészségvédő ülőalkalmatossággal, akkor viszont nem kell aggódnunk! Mégpedig azért, mert az ülés ebben valójában nem is ülés. Persze, ha asztalnál foglalunk helyet, akkor muszáj lesz ülnünk, fekve ugyanis érdekes lenne könyökkel az asztalra támaszkodni.
Megjegyzem: én szoktam elterülve netezni a laptoppal, babzsákban. Ilyenkor – a felmelegedés és a biztosan tartás érdekében – a gépem alá teszem a hűtő-tartót és már is stabilan áll a kezemben (combomon) és mindenféle káros sugár, vagy felmelegedés nélkül szörfözhetek.


Ha valaki viszont asztalnál ülve dolgozik, akkor igen nagy hasznára válhat egy keményre tömött babzsákpuff! De ne ülj rá ilyenkor!

 

Kocka – nem csak kockáknak!


Akkor mit kezdj vele?


Nos, ha egyébként is szereted a letisztultabb, szögletes formákat, akkor már csak dizájnod biztosítására is makulátlan választás a Kocka Puff, de van praktikussági és egészségvédő hatása is.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 


Ha gépezésnél az asztalnál ülve például lábtartónak, használhatod, akkor nem csak a „nyomásmentes” kényelmét biztosíthatod futóműveidnek, hanem elkerülheted vele a visszér kialakulását. Ez a hosszú távú előnye. Amit azonnal tapasztalni fogsz, az pedig nem más, mint lábaid kényelme és azok tökéletes vérkeringése.


No, persze nem csak asztalnál veheted igénybe, használhatod kiegészítőként a babzsákfoteledhez is, mondjuk tévézéskor, vagy épp ejtőzésnél, amikor mogyorós csokit majszolsz. A mogyorós csoki felcserélhető bármilyen gasztronómiai csodával, ám a babzsák és a hozzá idomuló babzsákpuff, semmivel sem pótolható! De, ne higgy nekem, próbáld ki!

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.