Babzsák mennyország, avagy élet a fesztiválszezon után

Babzsák mennyország, avagy élet a fesztiválszezon után

A bulikirályok minden évben remegő térdekkel, és kezekkel várják, hogy végre elinduljon a fesztiválszezon. Nem egy zenei fesztivál, mára már szabadtéri babzsák-mennyországnak is beillik… Azonban, ahogy minden jó dolog, ezek az események is hamar véget érnek. Viszont felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy novemberben sincs okunk panaszra, hiszen a különböző gasztronómiai rendezvények az ősz beköszöntével is megtalálhatóak szerte az országban. Miközben hullanak a falevelek, készülnek az ínycsiklandó forralt borok, gőzölgő teák, és sülnek a kürtőskalácsok, vagy éppen a gesztenyék, Huppanjatok bele az élvezetekbe, no persze és az elmaradhatatlan babzsákokba!

A bulikirályok minden évben remegő térdekkel, és kezekkel várják, hogy végre elinduljon a fesztiválszezon. Nem egy zenei fesztivál, mára már szabadtéri babzsák-mennyországnak is beillik… Azonban, ahogy minden jó dolog, ezek az események is hamar véget érnek.
Viszont felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy novemberben sincs okunk panaszra, hiszen a különböző gasztronómiai rendezvények az ősz beköszöntével is megtalálhatóak szerte az országban. Miközben hullanak a falevelek, készülnek az ínycsiklandó forralt borok, gőzölgő teák, és sülnek a kürtőskalácsok, vagy éppen a gesztenyék, Huppanjatok bele az élvezetekbe, no persze és az elmaradhatatlan babzsákokba!

 

A fent említett gasztronómiai kalandokon azonban az esős, szeles, hidegebb napokon nem szívesen időzünk el. Ilyenkor kapnak teret azok a bizonyos helyek, amelyek a fesztiválok forgatagában ugyan továbbra is dolgoznak, de az igazán jóféle bulikra ősszel, valamint télen kerítenek sort.

Az elkövetkezendő hónapokban a romkocsmák időszakát élhetjük tehát. Ahol kiélvezhetjük kedvenc bandáink koncertjeit, ahol barátainkkal, közeli ismerőseinkkel elbújhatunk egy csendes sarokban, ahol sort keríthetünk a nagy beszélgetésekre, ahol megihatunk egy pohár bort, vagy éppen ropogtathatjuk kedvenc nasinkat.

 

Huppanj Bele! Babzsákfotelek a Budapest Parkban

 

Persze eme körülmények mellett fontos tényező az is, hogy ne egy fapadon görnyedjetek órákon át, hanem egy igazán kényelmes környezetben eresszétek ki a fáradt gőzt. Ma már egyre több szórakozóhelyen megtalálhatjátok a babzsákokat, így pedig igazán feltöltődhettek a legszürkébb napokon is.

 

Ilyen hely például Debrecen egyedi atmoszférájú, multikulturális helyszíne, a Roncsbár. A hangulatos pubban különleges designnal, kedvező árakkal, koncertekkel, fesztivál hangulattal, és babzsákfotelekkel várják a szórakozni vágyókat.

 Babzsákfotelek a Roncsbárban

 

Ha pedig Budapesten szeretnétek kikapcsolni, akkor tényleg számtalan lehetőség közül válogathattok a romkocsmák forgatagában. Ma már minden utcára jut tucatnyi szórakozóhely, ahol élvezhetitek a hatalmas, pörgős partikat a sztárzenekarokkal, és a legjobb dj-kkel egyaránt. Az efféle helyekre ugyan nem aludni térünk be, de ha mégis szeretnétek egy picit szusszanni, akkor a főváros több clubjában is megtehetitek ezt, hiszen nem egy helyen is vár rátok egy kisebb babzsák világ.

 

Azért mert a nap kevésbé szórja felétek a boldogsághormonokat ezer fokra pörgető sugarait, ti még érezhetitek jól magatokat a bőrötökben. Tegyetek egy próbát, Huppanjatok egy babzsákba, és mi garantáljuk, hogy otthonra is be akartok majd szerezni néhányat. Így ha nem vágytok zenekarra, nagy pörgésre, akkor elég lesz behűteni, vagy éppen felforrósítani az italokat, elkészíteni a kedvenc rágcsálnivalókat, és máris mehet a traccs-party otthon, a babzsákokban. Ráadásul, amikor csak szeretnéd, akár minden nap. Mert van élet a fesztiválszezon után… 

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Szeretnéd otthon is babzsákfotelben lógatni a lábad?

 

Egy süppedős, körülölelős, biztonságos fészekre vágy? Ami csak a Tiéd? Minden nap, amikor csak akarod?

 

Akkor spéci babzsák kedvezményekkel járulunk hozzá, hogy meg is valósulhasson terved. A részleteket bizony a helyszínen találod...


De most kivételesen Neked is - kedves Olvasó - kínálunk hasonló jókat!

Mintha csak ott lennél a legmenőbb fesztiválok VIP lounge bárjában… :)

Nézd csak, kattints itt lejjebb a kis képre!

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.