Szülinapi babzsák buli az Izgilandben, a Minimax-szal és az Alma együttessel

Szülinapi babzsák buli az Izgilandben, a Minimax-szal és az Alma együttessel

1 éve, hogy megnyitotta kapuit Törökbálinton az egyedülálló játszóház, ahol nem csak a gyerekek, de a kalandos játékok után bizony a felnőttek is gyakran szusszannak egyet a hatalmas babzsákokban. Szeptember utolsó hétvégéjén (9.27-én és 28.-án) tehát születésnapját ünnepli az Izgiland Játszóház! Ez alkalomból pedig igazán izgalmas programokkal készülnek a szervezők. Az arra járóknak mi is kedveskedünk egy kicsit, hogy otthon is kiélvezhessétek a babzsákfotel nyújtotta kényelem pihentető érzését, valamint erejét.
Babzsákfotelek a modern lakberendezésben Olvasás Szülinapi babzsák buli az Izgilandben, a Minimax-szal és az Alma együttessel 3 perc Következő Babzsák mennyország, avagy élet a fesztiválszezon után

1 éve, hogy megnyitotta kapuit Törökbálinton az egyedülálló játszóház, ahol nem csak a gyerekek, de a kalandos játékok után bizony a felnőttek is gyakran szusszannak egyet a hatalmas babzsákokban. Szeptember utolsó hétvégéjén (9.27-én és 28.-án) tehát születésnapját ünnepli az Izgiland Játszóház ! Ez alkalomból pedig igazán izgalmas programokkal készülnek a szervezők. Az arra járóknak mi is kedveskedünk egy kicsit, hogy otthon is kiélvezhessétek a babzsákfotel nyújtotta kényelem pihentető érzését, valamint erejét.

 

Kreatív játék és babzsákfotel az Izgiland Játszóházban

 

A törökbálinti Auchan áruház üzletsorán található 2000m2-es Izgiland nem csak méretében egyedülálló. Itt ugyanis nem csupán a lurkók kapcsolódhatnak ki, de az egész család megtalálhatja a maga kis elfoglaltságát. Trambulin, Xbox konzol sziget, kalandpálya, sportpályák, szivacslabda ágyú, kisautópálya, labirintus, csocsó, ping-pong, biliárd és még sok-sok más megtalálható itt. És persze szuper kényelmes Huppanj Bele! babzsákfotelek, nem csak a gyerekek örömére! Nem csoda tehát, hogy az eltelt egy évben rengeteg család választotta a kicsik születésnapi bulijához éppen az Izgilandet, hiszen a helyszínen felfedezhető kellékek roppant színes programokat tesznek lehetővé.


Most pedig egy igazán nagy partira készül a játszóház, így a születésnapi hétvégén lesz arcfestés, bűvész előadás, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás, várva várt koncert az Alma együttes jóvoltából, és buli a Minimax közreműködésével. Szóval igazán nagy hepaj lesz!

 

Nagy hepaj és babzsákfotelek


Amíg a kicsik tátott szájjal lubickolnak az élvezetekben, addig a szülők is juthatnak egy kis levegőhöz, hiszen babzsákok és babzsákfotelok várják őket. Az eltelt esztendő során kiderült ugyanis, hogy a nagy ugrálások, és a lélegzetelállító élmények igenis fárasztóak lehetnek, így a kicsik gyakran huppannak bele a babzsákokba, magukkal rántva a szülőket is. A strapabíró babfotelek bírják a megpróbáltatásokat, és természetesen az első évfordulón is hempereghettek bennük bátran.


Sőt, ha a babzsákok nagyon megtetszenek nektek az Igzilandben, akkor speciális Huppanj Bele! kedvezménnyel is készülünk számotokra.


Mert a kényelem egész testeteket érintő ölelése bizony nem mese! Sok-sok családban már valóság a babzsákfotel kényeztetés.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Kedved szottyant egy vidám otthoni gyereksziget kialakításához?

 

Egy biztonságos, kényelmes, saját kis Izilandra vágysz? Ahol szem előtt tarthatod a gyerekeket úgy, hogy közben Te is huppansz nagyokat?

 

Akkor spéci babzsák kedvezményekkel járulunk hozzá, hogy meg is valósulhasson terved. A részleteket bizony a helyszínen találod...


De most kivételesen Neked is - kedves Olvasó - kínálunk hasonló jókat!

Mintha csak ott lennél a szülinapi zsúron… :)

Nézd csak, kattints itt lejjebb a kis képre!

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.