Az Év Szállodájában, a Bambara Hotelben is Huppanj Bele! babzsákfotelek kényeztetik a vendégeket!

Az Év Szállodájában, a Bambara Hotelben is Huppanj Bele! babzsákfotelek kényeztetik a vendégeket!

Bambara az Év Hotele! Pár hete éppen ott pihentük ki az elmúlt év végi non-stop pörgést a gyerekekkel. Nem először, és tuti, hogy nem utoljára, mert most is csodás volt! :D Szóval mégis mi az igazi apropója annak, hogy megosztok pár gondolatot veletek arról, hogy mit és érzünk a díj kapcsán?
BUÉK 2018 Olvasás Az Év Szállodájában, a Bambara Hotelben is Huppanj Bele! babzsákfotelek kényeztetik a vendégeket! 4 perc Következő Mi nem csak Valentin napon kényeztetünk!

BAMBARA AZ ÉV HOTELE!

Számunkra nem "csupán" azért örömteli mindez, mert néhány Huppanj Bele!  babzsákfotellel színesebb a Varázslatos Bambara Hotel**** Prémium, hanem mert a kedvenc szállodánk is egyben!

Az Év Szállodájában, a Bambara Hotelben is Huppanj Bele! babzsákfotelek kényeztetik a vendégeket! - HuppanjBele.hu

Gratulálunk és sok-sok ilyen varázslatos évet kívánunk Nekik! 

Pár hete éppen ott pihentük ki az elmúlt év végi non-stop pörgést a gyerekekkel. Nem először, és tuti, hogy nem utoljára, mert most is csodás volt! :D

Üdv az év szállodájából! - HuppanjBele.hu

Szóval mégis mi az igazi apropója annak, hogy megosztok pár gondolatot veletek arról, hogy mit és érzünk a díj kapcsán?

 

De előbb magáról a versenyről

Az év hotele 2017 verseny, az RTL Klub-on, a csatorna „Az Év Hotele” című műsorában zajlott. Két héten keresztül szavazhattak a nézők, akik több mint 114.000 szavazatot adtak le.

A különleges verseny, a közönségszavazás eredménye pedig:

AZ ÉV HOTELE 2017-ben az Északkelet-Magyarország régió legjobb szállodája a Varázslatos Bambara Hotel**** superior lett.

 

A Bambara Hotelről

A szálloda a Bükk lábánál, Eger szomszédságában, a Felsőtárkányi erdőben helyezkedik el. Hamisítatlan afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi hangulatot nyújt a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói.

A Varázslatos Bambara Hotel**** Prémiumban is Huppanj Bele! babzsákfotelek

Mindez olyan különleges miliőt teremt, ami joggal csavarta el a közönség fejét. Köztük a miénket is. A gyerekek kedvencei pedig a kis szurikáta család, akiknek az életét hatalmas üvegfalakon át követhetik kicsik és nagyok. A „legbátrabbak” pedig még a kis négylábúak etetését is testközelből követhetik. Ennélfogva kevés szülő „ússza meg” anélkül, hogy egy kis plüss szurikáta szuvenírrel ne gazdagodna, az amúgy is népesotthoni plüss-család. :D

 

Az Év Szállodájában, a Bambara Hotelben is Huppanj Bele! babzsákfotelek kényeztetik a vendégeket!

Persze nem is mi lennénk, ha elmennénk a babzsákfotelek mellett szó nélkül. Hiszen jó pár Huppanj Bele! babzsákfotel teszi még varázslatosabbá és kényelmesebbé a vendégek pihenését. A Mártix Klub például a 10 év feletti gyerekek számára, menő parti helyszín. A garázs feeling lazaságát kényelmes babzsákok fokozzák, ahol csocsó, Xbox, karaoke és hatalmas hancúr várja a lurkókat.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu
 

 

 

A Mesés Shiraz Hotelben is vidám babzsákokba huppanhat bele minden kalandvágyó!

A Bambara testvérszállodája a Shiraz Hotel, a belföldi Marokkó, ahol szintén nem marad babzsákfotel nélkül a kikapcsolódni érkező. Hiszen a különleges családi programhoz, a privát mozihoz babzsák fotelek is rendelkezésre állnak, csak hogy a mesés élmény tökéletes legyen. De akár konzolozni is tudnak színes babzsákokból azok, akik a gamer énüket szeretnék csúcsra járatni.

A Mesés Shiraz Hotelben is Huppanj Bele! babzsákfotelek

Így a cikk vége felé, nem lennék meglepve, ha azt gondolnád, ez afféle szponzorált tartalom. Ezért el kell mondanom, hogy nem. Sőt, ez ennél sokkal egyszerűbb.

 

Hogy mi inspirál bennünket?
Hát a babzsákjaink, az év szállodájában! ;)

Arra jöttem rá, hogy az igazi örömet számunkra az nyújtja, hogy elégedett, mosolygós, kipihent és boldog vásárlói visszajelzéseket kapunk.

Mivel mi roppantul örülünk a jó sztoriknak, az építő jellegű visszajelzéseknek és annak, ha megosztjátok velünk az örömötöket, így ha kellemes élmények érnek minket, elvarázsolnak bennünket, nem leszünk rest ezt kinyilatkozni. Így nem csak az adott cégnek, szolgáltatónak adunk egy pacsit, hanem segítünk azoknak, akik még keresik, vagy ismerkednek az adott dologgal.

Tudod, mi inspirál bennünket igazán? Viki és Zsolti - HuppanjBele.hu

És hab a tortán, hogy a két csodás szállodában Huppanj Bele babzsákfotelek is emelik ezt a fajta élmény faktort.

Az, hogy a fő üzenetünkké vált az

5 csillagos kikapcsolódást nyújtunk  ott és amikor csak szeretnéd, személyesen Rád szabva!”

szlogen ilyen szépen összecseng az említett pazar szállodákkal, reményeink szerint kicsit talán azt is jelentheti, hogy a képzeletbeli babzsákfotel közönségszavazáson, talán mi is eséllyel pályázhatnánk a dobogó legfelső fokára. :D

 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.