BLOG

Mielőtt arra gondolsz, hogy egy vajákos lopakodott közénk, aki ilyenekkel bolondítja a népet, elárulhatom, hogy semmi hókuszpókusz nincs a fenti kijelentésben. Ez a színtiszta igazság és el is mondom, hogy miért!

 

A babzsákfotelnek számtalan előnye van más bútorokkal szemben. Tudjuk, hogy arrébb rakhatjuk mindenféle erőlködés nélkül, hogy mindenki imádja és az összes lakberendezési stílushoz létezik trendi babzsákfotel, vagy babzsák párna.

Vannak olyan szempontok is, amik meg sem fordulnak a fejekben, pedig itt van az orrunk előtt, éppen csak ki nem szúrja a szemünket.

 

Nincs olyan betegség, ami esetén ellenjavallt lenne a babzsákfotel használata. :)

Ha a masszőrök tudnák, hogy milyen jótékony hatása van a rendszeres babzsákfotel használatnak, piszok csúnyán néznének ránk!

 

A babzsákfotel az egészség védelmezője

 

Az egészségügyi szempontokat figyelembe véve elmondhatjuk:

 

● Az izomzatunkat megszabadítja a görcsösségtől, mivel a babzsákfotel felveszi a testünk formáját, ezáltal hagyja az izmokat ellazulni.

● A polisztirol gyöngyök kiváló hőszigetelők, így a babzsák a test melegét hamar átveszi és meg is tartja – izomlazító hatása van és a kellemes közérzetet biztosít.

● A babzsák antiallergén alapanyagokból készül. Kiválóan szellőzik, sem a gombáknak, baktériumoknak, sem az atkáknak nem jó búvóhely - emiatt allergiások, vagy kisbabák is használhatják.

● A töltőanyagként használt gyöngyök nem szívják magukba a vizet, és ahogyan az előbb írtam, szuperül szellőznek, így nem is penészednek be.

● Ha biztosra akarsz menni, és a legmagasabb minőséget keresed, akkor választhatod a NanoTextil külső huzatot a teljes nedvességvédelem és könnyű tisztíthatóság érdekében.

 

Az egészségmegőrzés jegyében meditálhatsz is a babzsákfoteledben.

 

A teljes testi és lelki ellazulást úgy érheted el, ha kényelmesen elhelyezkedsz. Meditálj akár ülve, háton fekve, törökülésben, lótusz pózban, az eredmény felemelő lesz.

 

Ha rendszeresen meditálsz, megszabadulhatsz a stressz kellemetlen hatásaitól, normalizálódhat a vérnyomásod és nyugodtabban fogod kezelni a problémás helyzeteket is.

 

Csak egy kényelmes babzsákfotelre és napi 20 perc nyugalomra van szükséged.

 

Itt a tavasz! Támogasd az egészségedet sok vitaminnal, friss levegővel, napfénnyel, meditációval és egy klassz babzsákfotellel! Fogd és vidd, hogy minél hamarabb élvezhesd a jótékony hatást!

 

 


 

 


De van itt még valami!


Ami több mint 1.000 vásárlónknak jelentett komoly segítséget!


Ezen áll, vagy bulik, hogy élvezni fogod, vagy bosszankodsz...
Ezeket senki más nem mondja el neked!
 
 
Kattints a képre!

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)