BLOG

Már kaptunk némi ízelítőt pár napja a nyarat idéző szikrázó napsütésből, így már kétség nem férhet hozzá, hogy hamarosan itt a nyár. Itt az ideje, már nem csak elmélkedni a kert rendezgetésről, a terasz kialakításáról, vagy épp a meglévő kerti bútorok elhelyezéséről, hanem cselekedni is! És azok helyébe újat venni sem tilos.


Vannak igazán tradicionális kerti bútorok, vannak, akik szinte várják Hippolit megjelenését a kerti-party alkalmával, olyan stílusos berendezést alakítanak ki maguknak, hogy valóban azt hiheted, komornyik fog felszolgálni.


Vannak modern stílusú teraszok, ahol annyira minimál a minimál, hogy elgondolkodsz azon is, hova tedd le az üres poharad, nehogy rontsd vele az összképet, vagy a harmóniát.


Vannak igazán jó ízléssel megáldott, használható kerti berendezések, ahol jól megfér egymás mellett számos irányzat bútordarabja. Ilyen lehet például egy country style vagy egy retro megoldással kombinált modern kivitel. Egyébként nagyon jól tud kinézni és előnye, hogy nem skatulyázza be magát egy szemellenzős-kordában tartott kategóriába az ott lakó. Vannak, akik szerint ez az eklektikus style. :)

 

Döntsd el, hogy  miénk hová tartozik... Hogy lásd nem a levegőbe beszélek, gyorsan lőttünk egy képet a teraszon, babzsákfotelben:

 

Babzsákfotelben, a teraszon. Hol máshol? HuppanjBele.hu


A jó hír, hogy a babzsákfotel bármilyen stílusba beilleszthető, bármilyen egyéb küllemű bútordarabbal harmonizál, bármilyen korosztály számára ideális és bármilyen furcsa: bárki imádja! :)


Ennyi valójában elég is ahhoz, hogy szétnézz a babzsák választékban, persze, ha még nincs ilyened. Ne ess pánikba, ha már van, nyugodt lehetsz benne, hogy találsz még legalább egyet a repertoárban, ami szerelem lesz, ahogy mondani szokták – első látásra.

 

1, 2, 3, itt a nyár! Babzsákod megvan már? - A babzsákokat bízd ránk, a tenger a Te gondod... ;)


Szóval a kertben, a teraszon ki lehet mondani, nincs jobb választás, ülőalkalmatosság gyanánt egy babzsákfotelnél. Igen, ülőalkalmatosság, bár elfeküdni is nagy királyság benne, s otthonodban ezt szemrebbenés nélkül meg is teheted. Ott úgyis csak az látja, aki közvetlen közelről ismer és tudja, hogy imádod a kényelmet. Engedd meg a többieknek is, hogy ugyan ezt tegyék, legyen elegendő babzsákfotel a teraszodon mindenki számára, ne feszélyezze magát senki, ha hozzád látogat.


Persze csak akkor válassz babzsákfotelt a vendégek számára, ha az a cél, hogy sokszor jöjjenek. Ha nem akarsz „vendéglátni” és magányos farkas vagy, akkor csak magadnak kell. A nem kívánatos vendégeket ültesd inkább egy jó kemény, derékszögtámlás székbe! (hamar távozni fognak és nem jönnek többet)
 

___
 

Szívesen élveznéd a friss levegőt a világ legkényelmesebb helyén?
Örömmel segítek!
Nézd csak:

 

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy könnyedén Huppanhass Bele!

Kattints itt lejjebb a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány