BLOG

Mindig nagy dilemma, hogyan rendezzük be az kisgyermek szobáját. Nos, nem könnyű feladat valóban, hiszen a gyermek kényelme szinte a legfontosabb szempont, hogy egészségesen fejlődhessen.


Jó, ha mindezek mellett tisztában vagyunk azzal, hogy a bútor, amit választunk számára, nem csak kényelmét, de tökéletes ergonómiáját is kell, hogy biztosítsa. A felelősség rajtunk, szülőkön van, hiszen a kicsik még nem tudnak választani, ők még nem tudják eldönteni egész kis korban, hogy számukra mi a jó. Bár az is tény, hogy ez az évek múlásával radikálisan változik! 


A jó hír, hogy a Mini Bab látványa nem okoz nekik sem csalódást és örömmel látják azt kis birodalmukban, és pillatanok alatt birtokba is veszik.

 

Apróknak – Mini Bab


A kicsiknek készült babzsákfotel a nagyoknak megalkotott XL Babhoz hasonlít leginkább, hiszen formája ugyanolyan, kényelme is megegyezik a felnőttekével, csak a mérete különbözik attól.


A kicsik imádják, hiszen pillanatok alatt felfedezik, hogy bármelyik széknél kényelmesebb, megfeledkezve magukról a játék közben, akár el is dőlhetnek benne, ugrabugrálhatnak, hancúrozhatnak, akármilyen pozíciót felvehetnek és ezt ők is kifejezetten élvezik. Ebben a kicsiknek készült babzsákfotelben valóban öröm a játék és az ülés is maga a kényelem. A fenti állítások valóságtartalma leginkább a gyermekek arcán látható mosoly és önfeledt játék által bizonyosodik be, örömük magáért beszél, ha ezt az ülőalkalmatosságot használják.


Nyilván megkérdezik majd az óvónénit is, hogy ugyan miért nincsenek az oviban is babzsákok. Nos igen, érdemes lenne elgondolkodni ezen is, hiszen a babzsákok nem csak kényelmesek, de a strapát is remekül bírják, kiszolgálhatnak több száz gyermeket is, évek hosszú sora alatt. Nem árt neki sem egy kiöntött karamellás tej, sem pedig a hosszas „nyüstölés”.


Huzata még mosógépben is mosható, különösebben óvni, védeni sem kell, egy mosással könnyedén patyolat tisztára varázsolható!


Kisembereknek kisfotel, abból is a babzsák az igazi!

___
 

Szerinted élveznék a gyerkőceid a gyerekszobában?
Örömmel segítek!
Nézd csak:

 

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy a világ legkényelmesebb helyét élvezhessétek!

Kattints itt lejjebb a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány