BLOG

Itt az őszi szünet, itt van újra, és fogalmad sincs, hogy hevered ki a tanulós heteket? A Halloween is most kopogtat, és jó, ha kellőképpen felkészülsz rá. Nem csak tökkel, hanem babbal is…

Őszi szünet és Halloween babzsákfotelben - Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Halloweeni őrület babzsákokkal támogatva

Az ősi kelta ünnep október 31-ének éjjelén hív bennünket egy kis vidámságra. Régen a samhaint ünnepelték ezen a napon, aminek főszereplői a boszorkányok, kísértetek, és démonok (ehhez a csapathoz csatlakoztak azóta vámpírok, vérfarkasok, és zombik is) voltak. A kelta napisten igencsak megtiszteltetve érezhette magát a nagy ünneplés és szórakozás láttán. Pedig bőven volt ok a dínom-dánomra, hiszen a kelták ekkor kezdtek bele a következő esztendőbe.

S hogy miért volt oly fontos számukra ez a nap? Hitük szerint az évnek ezen éjszakáján vándorolnak át a holtak birodalmába az előző évben meghalt emberek lelkei. Azért, hogy támogassák őket ebben, ételt és állatot áldoztak számukra.

Egyesek szerint a Halloween ártatlan móka, míg mások azt állítják, jobb magunkat távol tartani tőle...

 

Ha nem vagy odáig a halloweeni bulikért, és még csak vicsorgó töklámpás hív sem vagy, akkor biztosan jól esik majd távol a világ zajától elnyúlni egy babzsákfotelben. Képzeld el, hogy bekapcsolod a TV-t, vagy elindítod a kedvenc filmedet, és popcornnal, vagy épp nutellás kenyérrel feltankolva áldozol a relaxálás oltárán.

 

Ám akkor se csüggedj, ha imádod a halloweeni mókát, hiszen ilyenkor a legfőbb ideje, hogy babzsákfotel partit tarts az otthonodban! Fel hát a parókákkal, a haláli sminkekkel, és foglalj helyet egy babzsákfotelben! A hangulatot igencsak sejtelmessé teszi, ha a belsejükben mécsessel világító töklámpásokkal díszíted a bulihelyszínt.

Ha pedig szereted az összeillő dolgokat, akkor javasoljuk, hogy a Halloweeni babzsákfoteled kérd a töklámpásokra hajazó narancssárga színben.

Ha lájkolod Halloween sejtelmes ünnepét, akkor a következő cikkünk is érdekelhet:

Halloween huppanbele-módra!

 

Töltsd az őszi szünetet egy kényelmes babzsákfotelben!

No de ne felejtkezzünk el az őszi szünetről sem, melyet minden diák és tanár imádva imád. Nincs korai kelés, nem csörög a vekker, nem vagyunk kialvatlanok.

Méreténél fogva gyerekeknek a junior babzsák lesz a legnyerőbb választás.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy van módod pihenni az őszi szünetben, akkor ki ne hagyd a babzsákfotelek nyújtotta, gerincfájdalom nélküli, extra kényelmet. Nyúlj el benne, olvass, hallgass zenét, nézz filmet, vagy csak lustálkodj...ahogy tetszik. Mind remek programnak ígérkezik az őszi szünetre.

De előtte huppanjbele bátran!

 

 

* * *

 

De van itt még valami!


Gyors segítség, ami több mint 1.339 vásárlónknak jelentett komoly támogatást!


Ezeket senki más nem mondja el neked!

 

 Kattints a képre!

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)