Őszi szünet és Halloween babzsákfotelben - Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Őszi szünet és Halloween babzsákfotelben

Itt az őszi szünet, itt van újra, és fogalmad sincs, hogy hevered ki a tanulós heteket? A Halloween is most kopogtat, és jó, ha kellőképpen felkészülsz rá. Nem csak tökkel, hanem babbal is… Halloweeni őrület babzsákokkal támogatva!

Itt az őszi szünet, itt van újra, és fogalmad sincs, hogy hevered ki a tanulós heteket? A Halloween is most kopogtat, és jó, ha kellőképpen felkészülsz rá. Nem csak tökkel, hanem babbal is…

Őszi szünet és Halloween babzsákfotelben - Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Halloweeni őrület babzsákokkal támogatva

Az ősi kelta ünnep október 31-ének éjjelén hív bennünket egy kis vidámságra. Régen a samhaint ünnepelték ezen a napon, aminek főszereplői a boszorkányok, kísértetek, és démonok (ehhez a csapathoz csatlakoztak azóta vámpírok, vérfarkasok, és zombik is) voltak. A kelta napisten igencsak megtiszteltetve érezhette magát a nagy ünneplés és szórakozás láttán. Pedig bőven volt ok a dínom-dánomra, hiszen a kelták ekkor kezdtek bele a következő esztendőbe.

S hogy miért volt oly fontos számukra ez a nap? Hitük szerint az évnek ezen éjszakáján vándorolnak át a holtak birodalmába az előző évben meghalt emberek lelkei. Azért, hogy támogassák őket ebben, ételt és állatot áldoztak számukra.

Egyesek szerint a Halloween ártatlan móka, míg mások azt állítják, jobb magunkat távol tartani tőle...

 

Ha nem vagy odáig a halloweeni bulikért, és még csak vicsorgó töklámpás hív sem vagy, akkor biztosan jól esik majd távol a világ zajától elnyúlni egy babzsákfotelben. Képzeld el, hogy bekapcsolod a TV-t, vagy elindítod a kedvenc filmedet, és popcornnal, vagy épp nutellás kenyérrel feltankolva áldozol a relaxálás oltárán.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Ám akkor se csüggedj, ha imádod a halloweeni mókát, hiszen ilyenkor a legfőbb ideje, hogy babzsákfotel partit tarts az otthonodban! Fel hát a parókákkal, a haláli sminkekkel, és foglalj helyet egy babzsákfotelben! A hangulatot igencsak sejtelmessé teszi, ha a belsejükben mécsessel világító töklámpásokkal díszíted a bulihelyszínt.

Ha pedig szereted az összeillő dolgokat, akkor javasoljuk, hogy a Halloweeni babzsákfoteled kérd a töklámpásokra hajazó narancssárga színben.

Ha lájkolod Halloween sejtelmes ünnepét, akkor a következő cikkünk is érdekelhet:

Halloween huppanbele-módra!

 

Töltsd az őszi szünetet egy kényelmes babzsákfotelben!

No de ne felejtkezzünk el az őszi szünetről sem, melyet minden diák és tanár imádva imád. Nincs korai kelés, nem csörög a vekker, nem vagyunk kialvatlanok.

Méreténél fogva gyerekeknek a junior babzsák lesz a legnyerőbb választás.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy van módod pihenni az őszi szünetben, akkor ki ne hagyd a babzsákfotelek nyújtotta, gerincfájdalom nélküli, extra kényelmet. Nyúlj el benne, olvass, hallgass zenét, nézz filmet, vagy csak lustálkodj...ahogy tetszik. Mind remek programnak ígérkezik az őszi szünetre.

De előtte huppanj bele bátran! A teljes választékot itt találod!

 

 

* * *

 

De van itt még valami!


Gyors segítség, ami több mint 1.339 vásárlónknak jelentett komoly támogatást!


Ezeket senki más nem mondja el neked!

 

 Kattints a képre!

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.