BLOG

A legszebb ajándék karácsonyra a törődés, a családi együttlét, na és persze az ünnepi kényelem. Az előző bejegyzésemben arról írtam, hogy miért tartom a babzsákfotelt a legszuperebb karácsonyi ajándéknak. Ezúttal ahhoz szeretnék tippet adni, hogy milyen módon érdemes átadni szeretteinknek az ajándék babzsákfotelt!

 

Még karácsony előtt

 

Persze, kevés szívmelengetőbb érzés van annál, mint végignézni amint a szeretteink a karácsonyfa alatt bontják ki a tőlünk kapott ajándékokat. Ilyenkor érzi át az ember igazán, hogy mit jelent az a mondás, miszerint „jobb adni, mint kapni.”

 

Azonban, van az úgy néha, hogy praktikusabb (legyen ez bármennyire is ünnep-idegen szempont) egyik-másik ajándékot még a közös ajándékozás előtt átadni, s talán bizonyos esetekben a babzsákfotel is ezek közé tartozik.

 

Így ajándékozz babzsákfotelt karácsonyra! – 1. rész

 

Vegyünk egy példát. Amikor a közös karácsonyozáshoz nem a saját otthonunkban gyűlünk össze, hanem mondjuk a nagyszülőknél, akkor előfordulhat, hogy a kocsi (amennyiben van egyáltalán) eleve annyira meg van pakolva ajándékokkal, a gyerek holmijával, a ruhákkal és a kóstolásra vitt ételekkel, a kötelező bejglivel stb., hogy egy babzsákfotelnek már biztosan nem jutna hely.

 

Ekkor nagy dilemmával kerülünk szembe: kérjünk meg valakit, hogy külön szállítsa át nekünk a babzsákfotelt, vagy adjuk át a közös ajándékozás előtt, esetlen utána? Sajnos az első lehetőség általában kiesik, mert még ha volna is olyan barát, vagy családtag, aki hajlandó volna segíteni, ők is a karácsonyi előkészületek kellős közepében vannak, hasonló problémákkal, mint mi magunk.

 

Marad tehát az időpont előrehozása. Ezzel pedig nincs is semmi baj. Ehhez is meg lehet teremteni a hangulatot, szerettünk pedig kap a babzsákfotel mellé néhány kellemes órát, amit együtt lehetett tölteni. Ráadásul a többi ajándékát már a karácsonyfa alatt, a világ legkényelmesebb helyén üldögélve bonthatja ki. 

 

___

 

 

Babzsákfotel a legszuperebb karácsonyi ajándék!

 

Az elmúlt 8 év azt bizonytja, hogy a babzsákfotel hatalmas siker, az ajándékok királya!
Kattints a kis képre és élvezd a kényeztetést!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány