Fenyőfa, csengőszó... meglepetés!

Fenyőfa, csengőszó... meglepetés!

Már csak alig 58 nap van karácsonyig! Hurrá, végre kaphatsz valami klassz ajándékot, végre együtt a család mókában, meghittségben és teli hassal! Csak reménykedhetsz, hogy idén ne a szokásos illatszercsomagot, vagy sálat, sapkát hozza a Jézuska... hogy a zoknikról, már ne is beszéljünk… Hogy a szeretteidnek ne kelljen ezen aggódniuk, mutatunk Neked valamit!

Már csak alig 58 nap van karácsonyig! Hurrá, végre kaphatsz valami klassz ajándékot, végre együtt a család mókában, meghittségben és teli hassal!

Csak reménykedhetsz, hogy idén ne a szokásos illatszercsomagot, vagy sálat, sapkát hozza a Jézuska... hogy a zoknikról, már ne is beszéljünk… Hogy a szeretteidnek ne kelljen ezen aggódniuk, mutatunk Neked valamit!

 

Régóta szeretnél valami egyedit tenni a karácsonyfa alá? Amit nem esznek meg, nem fújkodnak el és nem hordanak rojtosra?

 

Egy babzsákfotel az ideális ajándék!

Ez az, aminek egyformán örül a tesód, a gyerekek, vagy a szüleid!

 

 

Miért jó minden korosztálynak a babzsákfotel?

 

Ha valaki gyermek - vagy felnőtt, gyermeki lélekkel - annak nem kell magyarázni! Belefekszel, elnyúlhatsz, építhetsz belőle Óperencián túli hegyet. Nagyobbacskák olvashatnak, cseveghetnek, miközben hörpölik a finom, meleg kakaót!

 

Ha 20-40 év közötti kapja, annak azért ideális meglepetés, mert lesz egy olyan bútordarabja, amin nem kell feszengeni, egyenes háttal ülni, lábakat összezárni. Teljesen praktikus mind a mozgathatóság, mind a tisztíthatóság szempontjából.

 

Ha érett korú szerettedet lepnéd meg egy szuper babzsákkal, akkor csak annyit mondok: Viszlát, hátfájás! Bátran elengedheti magát az ember egy babzsákfotelben ülve. Az XL méretű babzsákfotelben a mamád simán elkötögethet pár órán át kényelmesen.

 

Ha cicádat, vagy kutyádat ajándékoznád meg, akkor mindketten jól jártok. Ő kap egy kényelmes, ölelős fekhelyet, ami strapabíró, neked pedig végtelenül egyszerű lesz azt tisztán tartani. A legfőbb indok, a sokszoros visszajelzés: „Végre van sajátja, és visszakaptam a babzsákomat! Hálásan köszönöm!!!”

 

Morzsi szerint : „Vau!”- ez szabad gazdi-fordításban annyit jelent: végre egy olyan fekhely, amit nem tudok szétmarcangolni, amíg a gazdi nincs itthon.

 

 

Nem hiszed, hogy mindenki örülne egy babzsákfotelnek? Vásárlóink visszajelzései pedig ezt mutatják! 

 

 

" Nagyon-nagyon tetszik! Egy új családtaggal gyarapodtunk! Amióta beköltözött hozzánk még a nevetés is több, na és huppanásokról nem is beszélek. Szuper dolog. Sosem áll üresen. A lazítás egy olyan formája, amely biztos összehozza a családot! Vidám, bensőséges, és roppant kényelmes dolog! Mi a legnagyobb méretet választottuk, így a kisfiammal együtt is jól elférünk benne. Ő persze nekifutásból, üdvrivalgással szokott huppanni, de ez már egy másik történet. "

Kertai Zsuzsanna (Budapest)

 

" Csak ajánlani tudom!
Maximálisan elégedett vagyok a kiszolgálással és a termékkel egyaránt!
Gerincsérvem miatt sokat fáj a derekam, ebben a fotelben ülve ezt meg sem érzem.
A gyermekeim is imádják a babzsákfotelt, hamarosan még egyet be kell szereznem, mert vita van rajta, hogy ki üljön benne.
Köszönök szépen mindent! "

 

Lente Mónika (Debrecen)

 

 

 

Karácsonyra csak minőségi ajándékot veszel, ugye?

 

Az ünnepekre mindenki kicsit jobban kinyitja a pénztárcáját, hiszen ajándékba csak olyat adhatunk, ami igazán jó minőségű és látványra sem utolsó. Szeretnénk lenyűgözni azt, akit szeretünk és a végén mindig kiderül, hogy megérte!

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 
Egy babzsákfotellel kényelmet, lazaságot és vidámságot ajándékozol. És minőséget!

Ezért 3X-os garanciát kapsz  kapsz minden Huppanj Bele! babzsákfotelre!
 
   1   x   Átvételkor tapasztalt gyártási hibákra
   2   x   1 éven belül gyártási hibából eredő kárra
   3   x   Garanciális esetekben a szállítási költséget mi álljuk


Tehát, ha minőséggel kapcsolatos kifogásod lenne, kicseréljük Neked a babzsákfoteledet minden trükközés nélkül!
 

Fenyőfa, csengőszó...meglepetés!


Mire fogod használni az elkövetkezendő alig 58 napot?


Álmatlanul forgolódásra semmiképpen nem!
Merthogy itt a megoldás: Nem szükséges boltról boltra járnod, faggatnod a családodat, hogy ki, minek örülne. A babzsákfotel mindenkinek a legnagyobb meglepetés, ami a fa a lá kerülhet!
Egyetlen dolgot kell csak a megajándékozott egyéniségéhez szabnod, az pedig a szín! Ha jól ismered, akinek HuppanjBele ajándékot adsz, bizonyára tudni fogod, melyik árnyalat a szíve vágya.


 
Vannak még kifogásaid? Mi is hallottunk párat.


„Az ő otthona elegáns bútorokkal van berendezve, nem illene oda egy ilyen laza babzsákfotel.”

Itt nem is a forma, hanem az anyag és a szín fog dominálni! Egy csinos, modern lakásba nyugodtan választhatsz textilbőr huzatot a babzsákra, a meglévő ülőgarnitúrával, vagy szőnyeggel harmonizáló színben.


„Alig van otthon, nem használná ki. Folyton túrázik, nem a haverokkal ücsörög a lakásban.”

Tudod mit? Kültéri Vízlepergető babzsákfoteleink pont erre vannak kitalálva! Csak be kell dobni a csomagtartóba a kempingezős cuccok mellé! Kirándulás után a kocsihoz visszaérve nem az ülésben kell gubbasztani, amíg megeszi a csapat az útra csomagolt finomságokat, hanem csak kiteszik a fűre a babzsákfotelt és lazíthatnak, ihatják a termoszból a teát. Közben azt érzik majd: „Mekkora király vagyok!” Nos, Te ajándékoznál ilyen nagyszerű élményt?


 
Készülj fel időben a karácsonyra!


Van még egy nagy feladatod: találd ki hogy hová fogod dugni a babzsákfoteleket, amíg eljön a szenteste!
Rendeld meg jó előre a babzsákjaidat, nehogy lemaradj! Az ünnepek közeledtével egyre többen szeretnének babzsákot, vagy párnát. Siess, hogy jusson neked is!
Nézz be a raktárba, hogy lásd a jelenleg elérhető babzsákokat! Itt különleges darabokat is találhatsz. Ha ezek között nem lelnéd, amit keresel, akkor megrendelheted egyedi színben, méretben, neked tetsző huzattal bármelyik HuppanjBele babzsákfotelt, párnát, vagy puffot.


Ne feledd: már csak alig 58 nap! 

 

 

 

 

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.