BLOG

Jó ideje motoszkál a fejemben a gondolat, hogy szeretnék babzsák fotelekkel kapcsolatos ötleteket, tuti megoldásokat, híreket, lakberendezési tippeket írni! Ahol sok érdekes, tartalmas, színes bejegyzést, és tök jó dolgokat oszthatnék meg! A dolog beette a fejembe magát, az ötletek csak gyűltek, és végre eljött a pillanat!

 

Persze gondolhatod, hogy a babzsák fotel nem egy repülőgép, ami sok ezer alkatrészből áll. Hogy ez nem egy bonyolult dolog, amit túl kell magyarázni. Igen, lehet benne valami. Viszont tátong egy jókora űr, amire épp Ti világítottatok rá...

 

Úgy kezdődött, hogy egy gondtalan babzsákban heverészős, láblógatós estén, visszaemlékeztem a kezdetekre. Az idő, a kihívások, a tapasztalás, a rengeteg hozzánk intézett kérdés, az elmúlt időszak fokozott érdeklődése, a már régi ismerősként visszatérő megrendelőink, partnereink visszajelzései adták meg a végső lökést!

 

Tá - Rááám!!! Ezennel van szerencsém bejelenteni, hogy a Huppanj Bele! BabzsákBlog beindult!

 

Rengeteg tévhit, fél információ ütötte fel a fejét, és egyre több kétes minőségű babzsákkal találkozom. Többen kerestek bennünket azzal, hogy itt és itt vették, de valami nem oké, és tudnánk-e segíteni? 

 

Szolgálati közlemény, csak így zárójelbe, mert ez valószínűleg téged nem érint:
( Nem szándékozom másokat, illetve mások termékeit áztatni, távol álljon tőlem. Ilyen esztelenségbe nem bocsátkozom. Babzsákkal max párnacsatázni lehet amúgy is, az pedig jó móka... :)
Ha netán a konkurensemnek tekinted magad, gyere, olvass, szívd magadba az infókat, és tanulj! )

 

Párnacsata - HuppanjBele.hu

 

Visszatérve a fentiekhez, ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy végre tollat, pontosabban billentyűt ragadjak és megosszam veled sok éves tapasztalataimat ez ügyben. A tapasztalás hosszú ideje - kis túlzással mondhatni napi 24 órában - folyamatos, hiszen ebben élek, és roppantul élvezem! De ezt szerintem látni, érezni is fogod.
Ugyan ki ne élvezné a babzsák fotelek tesztelését? Mert ugye a puding próbája is az evés… :)

 

Célunk, hogy korrekt tájékoztatást, és használható információt, segítséget nyújtsunk azoknak, akik babzsák fotel vásárlást terveznek, vagy csupán érdeklődnek a feeling iránt, akik imádják a kényelmes, laza cuccokat, a különleges anyagokat, akik élnek-halnak a dizájn és az innováció eme pazar elegyéért!

 

Kívánom, hogy hasznos és értékes információkhoz juss itt, és ha bármilyen kérdésed felmerülne az adott témával kapcsolatban, szólj hozzá bátran!
Ha pedig újabb téma ötlete vetődne fel benned, ne habozz, írd meg azonnal az info@huppanjbele.hu címre! Jól megvizsgáljuk a dolgot, és igyekszünk kimerítően posztolni a kérdésről!

 

Ne kímélj, várjuk a hozzászólásodat itt, a Huppanj Bele! BabzsákBlog oldalán!
Tudod, nálunk babra megy a játék!  

 

 


Ha tetszett a cikkünk, és még nem vagy hírlevél-feliratkozónk, mindenképpen érdemes megadnod adataidat ide kattintva, hiszen így értesülhetsz leghamarabb friss blogbejegyzéseinkről. Sőt, exkluzív kedvezményben is részesülsz!