A babzsákfotel nagy élmény - Kullai Tímea Megasztár

A babzsákfotel nagy élmény - Kullai Tímea Megasztár

Kullai Timi a folyamatos pörgés közepette egy fotózás alkalmával találkozott a Huppanj Bele! babzsákjaival, amely nagy élmény volt számára a pózolás közben. A fiatal lányt legtöbben a legutóbbi Megasztárból ismerhetitek, ahol egészen a negyedik élő adásig jutott. Hogyan pihen Kullai Timi? Miként tölthetett el egy éjszakát kedvenc külföldi zenekarával? És hogy érezte magát a Huppanj Bele! babzsákfoteleiben? Kiderül most a fotókkal és videókkal spékelt babzsák blogon!
Milyen babzsákfotelt válasszak? Olvasás A babzsákfotel nagy élmény - Kullai Tímea Megasztár 4 perc Következő A babzsákfotel meglepő története

Kullai Timi a folyamatos pörgés közepette egy fotózás alkalmával találkozott a Huppanj Bele! babzsák foteleivel, amely nagy élmény volt számára a pózolás közben. A fiatal lányt legtöbben a legutóbbi Megasztárból ismerhetitek, ahol egészen a negyedik élő adásig jutott. Hogyan pihen Kullai Timi? Miként tölthetett el egy éjszakát kedvenc külföldi zenekarával? És hogy érezte magát a Huppanj Bele! babzsákfoteleiben? Kiderül a fotókkal és videókkal spékelt babzsák blogon!

 

A rendkívül attraktív énekesnő a tehetségkutató óta több formációt színesít. Dolgozik együtt lemezlovasokkal, zenekarokkal (többek között a Mortal Wombat), de önálló estekkel is várja rajongóit. Tehát igen színes egyéniség, akinek az életcélja nem más, minthogy a zene segítségével tiszta érzéseket juttathasson el az emberekhez!

 

Nagy öröm számunkra, hogy a Huppanj Bele! Babzsák Blog is vele színesedhet! 

 

 

A rajongók imádják Timi „rekesztéseit”.

 

Koncertek, interjúk, rengeteg utazás, és folyamatos pörgés. Kullai Tímea hogyan töltődik fel?


" A rengeteg pörgést én leginkább a szabadban pihenem ki. Biciklizéssel, és ha erre nincs mód az időjárás szélsősége miatt, - ami sajnos idén nyáron gyakran előfordult - akkor pedig autókázom. Imádok vezetni, ugyanis akkor az történik, amit én akarok, és én irányítom minden lépésem. Ez is nagyon-nagyon kikapcsol, a kedvenc zenéim embertelen módon történő hallgatása mellett meg pláne! "

 

Aktív, vagy passzív pihenés híve vagy?


" Embertársaimmal ellentétben, akik otthon heverednek, én az inger gazdag környezetben tudom magam elengedni igazán. Legalábbis a lelkem feltöltődik ilyenkor. A testem persze nem biztos!  "

 

Megasztár babzsákfotelben

 Cowboy kalap és farmar babzsák

 

Nemrég azonban igazán aktív pihenésben vettél részt. Ugyanis kedvenc zenekaroddal, az Incognito-val tölthettél el egy éjszakát, mikor a csapat Budapesten adott koncertet.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu
 

 

 

" Hát a mai napig nem tudom felfogni, hogy hogyan sikerült nekem az, hogy én szállíthattam az Incognito-t Budapest egyik szórakozóhelyéről a másikra. Először a szállodájukba mentünk – a koncert után - ahol letették a csomagjaikat, majd két különböző party helyen eresztettük ki a fáradt gőzt két barátnőmmel, és a zenekar 3 tagjával. Az egyik bulin énekeltem nekik, helyhiányában a csapat fúvósa a csomagtartómban kényszerült utazni, az énekes pedig egész éjjel megállás nélkül udvarolt nekem… Egy szóval igazán őrült, kalandos kis éjszakám volt velük, amely hatalmas erőt adott számomra, és próbálom ezt nagyon megbecsülni! "

 

 

Egy fotózáson kipróbáltad a Huppanj Bele! babzsákfoteleit. Hogy tetszettek?


" Igen volt szerencsém egy portréfotózás során hemperegni a babzsákfotelekben! Nekem is van egy, és mondhatom, hogy az ágynál is élménydúsabb pihenést enged meg, szóval én tényleg nagyon szeretem ezt a változatot! És ezt úgy mondom, hogy valóban nem nagyon kívánom letenni magam „egyhelybe”! De ha mégis, akkor még az ágy- statikusságánál is jobb élményt nyújt a babzsák! "

 

A babzsákfotel mosolyt csal az arcodra

A babzsák fotelben máris hatalmas lett az a mosoly! 


A jókedvű énekesnő fotózásán a stúdióban egy XL Párna és egy HB! XL babzsákfotel is vendégeskedett. Igazi farmerek, a javából!

Na, Neked volna kedved bele huppanni? :)

Írta: Hatos Niki / Média Style

Fotó: Kaszás Bence / Objektív Fotó

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

 

* * *

 

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.