Babzsákfotel vásárlása kapcsán, mi pontosan tudjuk, hogy mik a számodra fontos dolgok!

 

Mint a nagy választék, a szuper anyagok, a szebbnél-szebb színek, a korrekt tájékoztatás, a kedves, megbízható, pontos ügyfélszolgálat, a garancia, a minőség, a jó ár.

Vagyis egy korrekt cég, aki mindezt biztosítja Neked.

 

" Maximálisan korrektek vagytok!!! Sok ilyen kellene. Sok más bosszúság után öröm veletek üzletet kötni. " - Dankóné Pilipecz Mária (Kazincbarcika)

 

" Szeretném megköszönni Önöknek a pontos, gyors és minőségi teljesítést. Nagy örömet szereztek majdnem felnőtt gyermekeimnek a szép kivitelű és kiváló minőségi babzsák fotellal.
Kívánok szép karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet, és Magyarországnak sok ilyen megbízható céget! Sok szeretettel: Farkas Katalin
" -
Farkas Katalin (Budapest)


Ezért gondoljuk mi, és mondja megrendelőink népes tábora, hogy ha babzsákfotelt keresel; Jó helyen jársz!

 

" A kiszolgálás nagyon könnyen ment telefonon, kedvesek és segitőkészek voltak. A szállítás rendben és időben ahogy az meg volt beszélve a távolság ellenére is pontos volt (Debrecen - Budapest ) . Minősége tökéletes és 3 év alatt egyszer se volt gondom velük.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!
"   -   
Erdélyi Ákos (Budapest)

 

Vásárlóink körében végzett felmérés szerint, az Huppanj Bele! Babzsákfotelek függőséget okoznak!
Tehát vigyázz, csak akkor vásárolj nálunk, ha a legtutibb babzsákra szeretnél szert tenni!

 

" Mióta Huppanj Bele! babzsákom van, teljesen a mindennapjaim részévé vált a használata. Kényelmesebb helyet a tanuláshoz, olvasáshoz, filmnézéshez el sem tudnék képzelni. Ráadásul a babzsákban ülés a gerincnek is nagyon jót tesz, így azóta a hátam sem szokott fájni (ami régebben a sok ülve tanulás miatt előfordult). Ezen tapasztalataimból kifolyólag ajánlanám mindazoknak, akik kényelemre vágynak, és nem utolsó sorban a gerincüket is kímélni szeretnék.
Egészséges és kényelmes! Kell ennél több? ;)
"   -   
Macsi Lilla (Fehérgyarmat)

 

A felmérésből kiderül, hogy vásárlóink úgy érzik maximális kényelmet, dizájnt, minőséget és egy olyan különleges bútort kaptak, amiről álmodni sem mertek volna!

 

" Csak a Te kényelmed!
Mikor belehuppansz, olyan érzés, mintha körülötted minden megállna, csak Te fészkeled magad egyre beljebb és beljebb a körülvevő ölelésbe. Érzed, hogy jó, kényelmes és rólad szól ez az egész... Aztán lassan megmozdul körülötted a világ és újra a mindennapok részévé válsz, csak most és itt egy kicsit másként, egy kicsit gondtalanabbul... "Aki nem hiszi, járjon utána!"
Én ezért szeretem, Neked millió más okod lehet rá! Találd meg a sajátodat...
"
- Hárs Tamás (Várpalota)

 

Válogass a babzsákfotelek között, hogy megtaláld az IGAZIT!

  

" A lányom szobáját meglepetésként felújítottuk, mire hazaér külföldi tanulmányi útjáról! A babzsák mint lehetséges ülőalkalmatosság, már az első perctől a tervezés része, központi tárggyá vált a lakberendezés során. Mikor Rátok találtam......már csak a szín volt a kérdés számomra. Küldtetek anyagmintát is, ami nagyban segítette döntésemet!! Jó döntés volt a Junior Párna! Ha valaki belép, ott piroslik a szoba ékességeként. Minden barátnőjének a kedvenc fekvőfelülete!! Kényelmes, praktikus, az egész család szereti. Megküzdünk "érte" :-) ha szeretnénk leülni.
Nem kell ajánlanom, mert Mindenkinek tetszik!
De röviden: megfizethető és kiváló minőség! Köszönöm!!!!!
"
- Lengyel-Szász Izabella (Gyermely)

 

" Szeretném megírni, hogy sosem voltam még ilyen elégedett webshoppal kapcsolatban, mint a Huppanj Bele.hu-val. A weblap a leginformatívabb a hazai babzsák piacon. Egy két apróságtól eltekintve hibátlan.
A kapcsolattartás, az info szolgáltatás mind levélben, mind telefonon kifogástalan. A kiszolgálás kedves, udvarias, maximálisan segítőkész! A termék olyan, mint a képeken, csak jobb.
További sok sikert kívánunk az üzlethez, reméljük, és vágyjuk, hogy legyen igény rátok, virágozzatok és gyarapodjatok. Bár minden így menne a világban! Engem megfőztetek. Üdv: Csaba+Gabi+kisFarkas
"
- Tokaji Nagy Csaba (Budapest)

 

Válogass a babzsákfotelek között, hogy Te is megtaláld az IGAZIT!

 

Vagy olvasd tovább babzsák vásárlóink ajánlásait, hogy biztos lehess, jól döntesz!

 

 

Akik már boldogan használják a babzsákfoteleket

 

 

 

Válassz egyet magadnak Te is!

 

 

 

Válassz egyet magadnak Te is!

 

 

 

Válassz egyet magadnak Te is!

 

 

 

Válassz egyet magadnak Te is!

 

 

Válassz egyet magadnak Te is!