Biztonságos vásárlást biztosítunk, mert

 

01
Pontosan tudhatod, és ellenőrizheted, hogy kitől vásárolsz!

 

A hatályos törvények szerint, a webshopot üzemeltető vállalkozás köteles feltüntetni a nevét, székhelyét, adószámát, cégjegyzék számát és elérhetőségeit, különös tekintettel legalább egy olyan e-mail címre, melyet kifejezetten a vásárlók, ügyfelek számára, kapcsolattartás céljából biztosít.


Ezeket az adatokat a mi esetünkben mind megtalálod az Általános Szerződési Feltételek oldalon, illetve egy részét a Kapcsolat oldalon.
A kapcsolattartást biztosító mail címünk és a mobiltelefonszámunk, minden oldal jobb felső sarkában, a " Kérdésed van? " felületen elérhető.  

 

02
Nem érhet csalódás egy félrevezető reklám miatt!

 

Keserű tapasztalat, amikor az áruházban derül ki, hogy az akciós újságban szereplő ár, nem a mellette lévő fotón szereplő termékre vonatkozik, mert az csak illusztráció. Az akciós ár gyakran csak a kisebb, vagy szerényebb felszereltségű, netán más színű/anyagú termékre vonatkozik, de arra is csak a szűkös készlet erejéig.

 

Az internet lehetőséget teremt arra, hogy a reklámban szereplő termék paramétereit összehasonlítsuk a gyártó oldalán közöltekkel, elkerülve a félreértéseket. Mindezt kényelmesen, otthonról.


Ha pedig bármilyen kérdésed merül fel, a jobb felső sarokban található " Kérdésed van? " felületen lévő kontaktok bármelyikén gyorsan és örömmel segítünk!

 

03
Bankkártyával fizetni biztonságosabb, mint az utánvét!

 

Minél nagyobb összegben vásárolunk az interneten, annál inkább célszerű azt kártyával kifizetni! 

Egyrészt azért, mert a kártyás fizetés bármilyen probléma esetén visszavonható - regisztrált PayPal felhasználók esetében - szemben az utánvéttel, ahol csak a csomag kifizetése után nézhetjük meg annak tartalmát és a fizetést ezt követően már nem lehet visszavonni.

 

Másrészt az utánvéthez készpénzt kell magunknál tartanunk, így minél nagyobb az összeg, annál nagyobb a veszteségünk lopás, elvesztés vagy csak egyszerű tévedés esetén (pl. két bankjegyet összekeverünk egymással, vagy egy darab húszezres helyett kettőt adunk).

 

Harmadrészt az sem elhanyagolható szempont, hogy egy bankkártyával előre kifizetett termék esetén a futár nem értesül arról, hogy mekkora értékben vásároltunk.

 

Negyedrészt biztonságot nyújt akkor is, ha a csomag átvételével olyan személyt bízol meg, akire az átvételt szívesen rábízod, de a pénzedet - az utánvét összegét - már nem.  

 

04
Bankkártyás (PayPal) fizetéskor, bankkártyád adataihoz senki más nem fér hozzá rajtad kívül!

 

Bankkártyás fizetéskor nem az internetes bolt felületén, hanem egy bank vagy fizetési szolgáltató - esetünkben a PayPal - fizetőoldalán adjuk meg a bankkártyánk adatait, így a kereskedő ezeket nem kapja meg, csak arról kap értesítést, hogy a tranzakció sikeres volt vagy sem. Ugyanakkor a bank nem értesül arról, hogy mit vásároltunk, a webshop csak a rendelés-azonosítót és a fizetendő összeget továbbítja a fizetőrendszer felé.

 

Az online fizetéshez a bankkártyánk számán kívül (ez egy 4 db. 4 számjegyű szakaszból álló, összesen 16 jegyű szám) még legalább két adatra van szükség: a kártya lejárati dátumára és az úgynevezett biztonsági kódra, vagy CVC2 kódra, ami a kártya hátoldalán, az aláírás-mező mellett található különálló háromjegyű szám. Online fizetésre minden MasterCard, Visa és American Express bankkártya alkalmas, de amennyiben a kártyát kibocsátó bank engedélyezi, már a Maestro és Visa Electron kártyák is.

A PayPal-al kapcsolatos részletekért kattints ide!
 

Minden esetben ügyelj arra, hogy adataidat kódolva továbbítsd! Csak, és kizárólag csak akkor egyezz bele számlaszámodnak, vagy jelszavadnak az interneten való továbbításába, ha a kiszolgáló kódolja az adatokat. Ezt könnyedén ellenőrizni tudod az internet-címben: ha a protokoll "https", akkor a kapcsolat titkosított.

Gyakran egy biztonsági zár vagy egy kulcsszimbólum is megjelenik a státuszlécben.

 

A Huppanj Bele! Webshop minden egyes oldala titkosított kapcsolaton keresztül érhető el. Vagyis még nyilvános wifi hálózaton - internet kávézóban, étteremben, repülőtéren, stb. - sem lehallgatható a kapcsolat.
Ez pusztán egy plusz biztonság az oldalunkra látogatók védelmében. Ettől függetlenül, a bankkártyás tranzakció kizárólag a legszigorúbb biztonsági előírások mellett a PayPal fizetési szolgáltató oldalán történik.  

 

05
A termék átvétele után 14 munkanapig még elállhatsz vásárlási szándékodtól!

 

Fontos tudnod, hogy ez csak a Fogd és Vidd! menüből választott termékekre és a Töltőanyagra vonatkozik! *

 

Ha valami miatt úgy döntesz, hogy az átvételtől számított 14 munkanapon belül elállsz a vásárlási szándékodtól, és ezt írásban jelzed, mi természetesen hiánytalanul visszafizetjük neked a termék általad fizetett vételárát. A döntésed okát nem kell megindokolnod. (Ha megosztod velünk, azt persze megköszönjük, hiszen tanulhatunk belőle!) 

 

Figyelem!

A termék visszaküldése minden esetben a te költséged, ugyanakkor ezen kívül semmi mást költség téged nem terhel.
A jogszabályok szerint, a kereskedő/eladó jogosult viszont kártérítésre, ha a terméket nem hibátlanul szolgáltatod vissza, vagy azon a nem rendeltetésszerű használat nyomai láthatók.
Sok webáruház kiköti, hogy a terméknek az eredeti, bontatlan csomagolásban kell visszaérkeznie.
Ezt mi nem tesszük, hiszen úgy ki sem próbálhatnád, meg sem tudnád nézni igazán.
Viszont arra kérünk, hogy lehetőleg az eredeti vastag, strapabíró csomagolást használd, vagy egy legalább ugyanannyira strapabírót, mert csak sértetlen csomagot áll módunkban visszavásárolni.


* Az elállási jog alanyi jogon él, de vannak alóla kivételek:
Nem gyakorolhatod az elállási jogod, ha egy termék kifejezetten neked készült.
Vagyis ha a sokfajta termékből, anyagból és színből, kifejezetten a Te elképzelésed szerint készítettünk, egy egyedi babzsákfotelt.

Az elállással kapcsolatban itt találod a részleteket. (ÁSZF VIII.)  

 

06
Minden termékünkre egyedülálló módon, háromszoros cseregaranciát vállalunk!

 

  1   x   Átvételkor tapasztalt gyártási hibákra!
  2   x   1 éven belül gyártási hibából eredő kárra!
  3   x   Jogos hibák esetén a szállítási költséget mi álljuk!


 A garanciával kapcsolatos részleteket itt találod!