Biztonságos böngészést biztosítunk

 

 

Az iparágunkban egyedülálló módon, legelsőként vezettük be!

 

Talán észre vetted már, hogy a nagy biztonságú weboldalak, titkosított kapcsolaton keresztül érhetők el. Pl. a bankok, a kormányzati portál, de már a facebook is.

 

 

Az iparágunkban egyedülálló módon, legelsőként vezettük be a Huppanj Bele! Babzsákfotel webáruház látogatóinak adatai védelmében, a biztonságos böngészést megvalósító SSL kapcsolatot!

 

Ezt könnyen ellenőrizheted, mert ekkor a böngésződ címsorában a www előtag előtt, a megszokott http helyett a biztonságos kapcsolatot jelölő https jelenik meg. Gyakran egy biztonsági zár vagy egy kulcsszimbólum is megjelenik a státuszlécben.

 

Szerver oldalon elhelyezésre került a Positive SSL tanúsítvány. A szerver és a böngésző közötti kapcsolat magas szintű, 256 bites kulcsokkal titkosított. Tehát a felhasználó és a weboldal közötti adatok harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.

 

Pl. nyíli wifi hálózaton sem tudja senki más kinyerni a megadott adatokat. Sem nevet, sem címet, sem telefonszámot, és semmi egyebet sem. Ezen felül jó tudnod, hogy pl. elektronikus fizetés esetén a bankkártya adatokat csak és kizárólag a PayPal kezeli, nagyon szigorú biztonsági előírások közepette! Vagyis a bankkártya adataidhoz sem mi, sem más nem fér hozzá, csak és kizárólag a PayPal.
A PayPal-al kapcsolatos részletekért kattints ide!

 

Összefoglalva:
A megrendelés adatai lehallgathatatlanok, mert szigorúan biztonságos kódolású adatforgalomban történik az adatátvitel.
Vagyis minden adatodat a legnagyobb biztonságban tudhatod.

 

A Positive SSL tanúsítványunkat - melyet a Comodo állított ki - az oldalunk jobb alsó sarkában találod.