Nagytakarítás karácsony előtt – babzsákfotel rajongók előnyben!

Nagytakarítás karácsony előtt – babzsákfotel rajongók előnyben!

Amikor végre kimostad az utolsó függönyt is és lezavartad a szekrények tetejéről a fél éve ott csücsülő porcicákat, akkor veszed észre, hogy az a nyári, buliból ottmaradt folt a kanapén nem méltó az ünnephez! A legtöbben ilyenkor kárpittisztító folyadékért kiáltanak, vagy addig merészkednek, hogy gépet is bérelnek a folt eltüntetésére. És kezdődik a sikálás, napokig tartó száradás… De akinek babzsákfotelje van...
Kedvenceink karácsonya Olvasás Nagytakarítás karácsony előtt – babzsákfotel rajongók előnyben! 5 perc Következő Babzsákfotel karácsonyra? Ne maradj le Te sem!

Amikor végre kimostad az utolsó függönyt is és lezavartad a szekrények tetejéről a fél éve ott csücsülő porcicákat, akkor veszed észre, hogy az a nyári, buliból ottmaradt folt a kanapén nem méltó az ünnephez!

A legtöbben ilyenkor kárpittisztító folyadékért kiáltanak, vagy addig merészkednek, hogy gépet is bérelnek a folt eltüntetésére. És kezdődik a sikálás, napokig tartó száradás…

 

De akinek babzsákfotelje, van, az csak dőljön hátra kényelmesen, nyújtsa ki a lábait lazán! Ilyen kellemetlenségek őt soha nem érhetik!

 

Nagytakarítás karácsony előtt – babzsákfotel rajongók előnyben!

 

Tudod miért?

Gondolj csak bele: ha leöntöd a fotelt, akkor napokig várhatsz, mire úgy kiszárad, hogy újra beleülhetsz!


Ezzel szemben a babzsákfotel külső huzattal nagyon praktikus, hiszen bármikor kimoshatod a mosógépben. A belső “töltelék” nem szívja magába a nedvességet, mint egy fotel, vagy kanapé szivacsa. Bedobod a huzatot a mosógépbe, megszárad és használhatod is!

 

Az egyik legnépszerűbb a Retro - Pamut babzsákfotel, vagy puff, hiszen ez a természetes, puha anyag mindenki számára ismerős - már baba korunktól az életünk része, ismerjük a tapintását, tudjuk, mit bír.

 

A pamut könnyen tisztítható, nem igényel különleges bánásmódot, ezért ideális mindenki számára.

 

Vannak családok, ahol minden héten van egy kisebb összejövetel, főleg nyáron. Ám télen sem állhat meg az élet, így olyan bútorokra van szükség, aminek nem árt egy kis vörösbor, csokis süti.

 

Ha történik is egy kis baleset, akkor is pár percen belül újra használatba vehető a babzsákfotel, hogy a vendégek lazulhassanak és ne szakadjon meg a csevegés a takarítás miatt.

 

 

“Jaj, kiborult az üdítőm!”

 

A legtisztább háztartásban is előfordul, hogy kilöttyen a tea a bögréből, vagy leborul a chipses tál az öledből és a babzsákodon landol. Aki sok ilyen balesetnek van kitéve - mert bulizós, laza típus, vagy mert gyerekek vannak - annak a legjobb a NanoTextil babzsákfotel!

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

A Jolly Joker a NanoTextil babzsákfotel!


A szövet szálai 40 nanométer szélességűek, ami annyira sűrű szövést eredményez, hogy a felület szerkezetébe nem jut be semmilyen folyadék, hanem egyszerűen legurul a felszínről!

 

A NanoTextil számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami megkönnyíti az életedet!

 

Nemcsak a folyadék pereg le róla, de az egyéb szennyeződések sem tudnak megtapadni rajta.
Fontos, hogy időnként portalanítsd, rázd ki, vagy porszívózd - akkor nagyon sokáig örömödet lelheted ebben a bepiszkíthatatlan huzatú babzsákban!

 

 

Hogyan tisztíthatod egyszerűen a huzatokat?

 

Ha elég előrelátó vagy, akkor a babzsákfoteledet külső-belső huzattal rendeled, így a külső részt bármikor kimoshatod anélkül, hogy a töltőanyag végighömpölyögne a lakáson.

 


Ha mégis búcsút kellene mondanod a töltőanyagnak egy beltéri forgószél miatt, akkor
Itt rendelhetsz utántöltést
a babzsákfoteledhez!

 

Pamut, farmer és bútorszövet esetén:

 

1.lépés: húzd le és fordítsd ki a huzatot.
2.lépés: tedd a mosógépbe és 30-40 fokos vízben tisztára moshatod.
3.lépés: szárítsd meg, húzd fel és élvezd a pihenést a friss, illatos huzatú babzsákfoteledben!

 

Vigyázz, hogy ezeket a babzsák huzatokat hasonló színű ruhákkal, vagy egymagában mossad, nehogy megfogja a többi textilt. Első alkalommal még bármelyik szövet eresztheti a színét.

 

Textilbőr, Kültéri, NanoTextil

 

1.lépés: nedves ronggyal, vagy törlőkendővel töröld tisztára!
2. lépés: hagyd megszáradni, vagy töröld át száraz ruhával és már használhatod is újra!

 

A Textilbőr huzat nem mosható mosógépben, óvd a nedvességtől, amennyire lehet!
Sokan félnek választani a Textilbőr huzatot attól tartva, hogy hamar kirepedezik. Rendszeres ápolással azonban ezt is elkerülheted. 2-3 havonta kend át vékonyan babaolajjal, amit egy puha ronggyal vihetsz fel a felületre.

 

Ha szeretnéd extrákkal kényeztetni a textilbőr babzsákfoteledet, akkor méhviaszos bőrápolót is használhatsz. Ezt is elég 2-3 havonta használni, speciális szivaccsal hordhatod fel a huzatra.

 

Ha Kültéri Vízlepergető huzat van a babzsákfoteleden és olyan szennyeződés van rajta, ami letörléssel nem távolítható el, akkor nyugodtan kimoshatod a külső huzatot mosógépben. Nyáron kint a napsütésben is gyorsan megszabadíthatod a babzsákfoteledet az esetleges foltoktól.

 

A NanoTextilt ne mosd mosógépben, ne dörzsöld semmivel! Elég csupán rendszeresen portalanítani.

 

Már csak 3 hét van karácsonyig, itt az ideje mindent ragyogóra suvickolni. Ragadj Te is rongyot, takarításra fel! 

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.