BLOG

A sztori születésem előtt jó 100 esztendővel kezdődött. Az 1870-es években egy sűrű szövésű, sávolykötésű szövetből rendkívül ellenálló anyag készült. Ezt az anyagot Jacob Davis szabómester egy San Francisco-i méteráru kereskedőtől, Levi Strausstól szerezte be, hogy szegecsekkel megerősített nadrágot készítsen belőle favágóknak. Ez volt a strapabíró, elnyűhetetlen és örökké divatos FARMER.

 

Denim, jeans, farmer


A farmer anyagát adó denim szövetet már a 16. században ismerték, de ruhát csak a 19. század végén készítettek belőle. A 20. század elején csupán munkaruhaként hordták, főképp Amerikában. Ebben tereltek a cowboyok, ezt viselték a bányászok és a favágók - egyszóval mindenki, aki kemény fizikai munkát végzett.
Milyen jól jött volna nekik az egész napos hajtás után ez a kényelmes babzsákfotel, amiben pihenhetnek!

 

Nézd meg, milyen egy vagány, farmer babzsákfotel! XL Bab, felnőtteknek!

 

Aztán a farmernadrág a hippikorszak kezdetén a szabadság és a függetlenség jelképévé vált és akkoriban az egész világon elterjedt - megszületett a farmer, mint divatcikk!

A farmer viselése lázadás volt a rendszer ellen, a háború és a faji megkülönböztetés ellen. Mindenki viselte, akinek elég erős volt az igazságérzete.

 
 

Segítünk, hogy a számodra legszuperebb babzsákfotelt választhasd:

 

Ingyenes! Klikk ide!  
"11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!"

+ Kupon! 

 

Elegáns vagy laza és mégis mindenkinek tetszik


Később a farmeranyagot rugalmas szállal szőtték össze, így megjelentek az elasztikus nadrágok, könnyebb, vékonyabb anyagból, mint a hagyományos típus. Kortól és nemtől függetlenül mindenki ruhatárában megtalálható legalább egy farmer.

Bejöttek a koptatott változatok, a rojtos, vagy szakadt fazonok, színben is számtalan változata van, mégis az igazi a kék!


Lehetsz benne elegáns, vagy laza, vagány, vagy retro - mindegyik trendi.
Sőt, nemcsak ruha, hanem egyre több holmi készül farmerból: párna és még babzsákfotel is! Nézd meg ezt a gyerekeknek készült farmer babzsákot!
 

Ha szeretnéd, hogy a strapabíró, minden dögönyözést átvészelő babzsákfoteled még szuper divatos is legyen, akkor válaszd a farmer babzsákot!

 

Farmer huzatos XL Babzsákfotel felnőtteknek! Huppanj Bele!

 

 

Minden babzsákfotelünk extra erős varrással készül, nagyon sok szín közül választhatsz, de a farmer hangulata mégiscsak egyedi. Nem csak hippiknek, nem csak lázadóknak! Annak, aki úgy érzi, ez illik az egyéniségéhez!

Nálunk az összes párnát, puffot és babzsákfotelt kérheted farmer szövetből. Nézz körül és válassz kedvedre valót!
 

 

 

 

Próbáld ki Te is a világ legkényelmesebb helyét!

Ezt a kedvezményt is Neked találtuk ki:

 
Kattints a képre!

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című Ingyenes Tanulmány!

és az

Egyedi, 10%-os Kupon!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)