Babzsákban lapozgatnám a könyveimet - Kvaka Andrea X-Faktor

Babzsákban lapozgatnám a könyveimet - Kvaka Andrea X-Faktor

Az X-Faktoros Kvaka Andrea is közelebbi ismeretségbe került egy igazi Huppanj Bele! babzsákfotellel. Egy sztárfotózáson találkoztak, és úgy tűnik, a sztorinak lesz folytatása. Alig egy év alatt tehetségkutató, koncertek, slágerek, színpad, utazás, fotózás és babzsák! Olvasd el és nézd meg a videókat!
Babzsák a benzingőz szerelmeseinek Olvasás Babzsákban lapozgatnám a könyveimet - Kvaka Andrea X-Faktor 4 perc Következő Milyen babzsákfotelt válasszak?

Az X-Faktoros Kvaka Andrea is közelebbi ismeretségbe került egy igazi Huppanj Bele! babzsákfotellel. Egy sztárfotózáson találkoztak, és úgy tűnik, a sztorinak lesz folytatása. Alig egy év alatt tehetségkutató, koncertek, slágerek, színpad, utazás, fotózás és babzsák! Olvasd el és nézd meg a videókat!

 

Kvaka Andrea arcát a legtöbben a 2012-es X-Faktorból ismerhetitek. A mindössze 23 esztendős lány gyönyörű hangjával és Avril Lavigne: When You're Gone című számával győzte meg magának a zsűrit, no és persze a közönséget. Az énekesnő azóta frontasszonya lett a new-country-t játszó Richard Rockspeare band-nek, a nyáron pedig igazi slágert hozott össze Dave JR lemezlovassal karöltve, Music is the Remedy címmel.

 

 

A kisfilmet Horvátországban, mindössze 1 nap alatt forgatták le 

 

De persze ősszel sem tétlenkedik a kartali tehetség, ugyanis nemrég kiderült: bizony ő is szerencsét próbált a Sugarloaf castingján, így akár az is előfordulhat, hogy hamarosan ő lép Dér Heni helyére. A Sugarloaf Hangfoglaláson rendezte meg énekesnő-választó koncertjét, ahol az 5 legesélyesebb énekes lépett színpadra Tóth Szabiékkal. Andi a banda legfrissebb slágerét, az Én vagyok a lány-t, valamint a Hajnalig még van idő-t adta elő.

 

„ Nagyon jól éreztem magam a koncerten, megtiszteltetés volt a fiúkkal játszani. Imádtam!!! Sok visszajelzést kaptam azóta, sőt olvastam a kommenteket a Sugarloaf hivatalos oldalán is, és ezúton köszönöm Mindenkinek, aki mellettem van és segít ebben az időszakban nekem... Remélem, hogy találkozok Velük még Sugarloaf koncerten és fergeteges bulikat csapunk majd Együtt! ” – árulta el korábban Andi.

 

 

Koncertek, interjúk, rengeteg utazás, és folyamatos pörgés. Kvaka Andi hogyan töltődik fel?


" Leginkább most a stúdió munkára koncentrálok, és természetesen az utazás sok energiát elvesz, hiszen én Kartalon élek, és Budapestre járok fel dolgozni. Nagyon szeretek buszozni, néha még aludni is szoktam rajtuk! (nevet) Engem már ez is kikapcsol, úgymond elringat. Természetesen olyan is volt már, hogy elaludtam és nem ott szálltam le, ahol kellett volna! "

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Aktív, vagy passzív pihenés híve vagy?


" Igazából nekem teljesen mindegy! Imádok aludni, a nap bármely szakában elalszom bárhol. Imádom a könyveket, és a filmeket, szóval mondhatni a zene mellet, ők jelentik a hobbim! "

 

 

Egy fotózáson kipróbáltad a Huppanj Bele! babzsákfotelét. Hogy tetszett?

 

" Nagyon tetszett a babzsákfotel !!! (HB! XL) Nekem ugyan még nincsen, de már többször is gondolkodtam rajta, hogy beszerzek egyet! Kényelmes, és mivel rettenetesen imádok olvasni, biztos vagyok benne, hogy sokat lapozgatnám a könyveimet benne! Ami késik, nem múlik, addig úgy sem nyugszom, míg nem lesz egy saját babzsákom! "

  Kvaka Andrea az X-Faktor sztárja és a babzsákfotel
   

Babzsákfotelben pózolva

Fotó: Kaszás Bence / Objektív Fotó

 

A tehetséges énekesnő profin pózolt a babzsákfotelben, ami a Huppanj Bele! HB! XL - Farmer modellje volt.
A fotózáson készült werkfilmet itt láthatod.

 

Kvaka Andrea az X-Faktor sztárja      

 

Írta: Hatos Niki / Média Style

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.