Babzsák és nyári szünet

Babzsák és nyári szünet

Babzsákfoteleben nyújtózkodós, ráérősen sziesztázós vagy aktívan nyüzsgős nyárra vágysz? Ezekben a napokban már javában megy a visszaszámlálás a sulikban. Nem csoda, hiszen többnyire egy húzós tanévet igyekeznek kipihenni a srácok. Kérdés csak az, hogy valóban pihenős, vagy pótvizsgára készülős lesz a szünidő?

Babzsákfoteleben nyújtózkodós, ráérősen sziesztázós vagy aktívan nyüzsgős nyárra vágysz?
Ezekben a napokban már javában megy a visszaszámlálás a sulikban. Nem csoda, hiszen többnyire egy húzós tanévet igyekeznek kipihenni a srácok. Kérdés csak az, hogy valóban pihenős, vagy pótvizsgára készülős lesz a szünidő?

 
Hétvégén indul a VAKÁCIÓ!!!
11 hét, a diákok nagy örömére!

Babzsák és nyári szünet
Vakációóó!

 

Babzsák szemszögből így is, úgy is jól állunk. Hiszen a gondtalan láblógatás elengedhetetlen kultusz bútora a felhőtlen pihenésben is verhetetlen. De ha netán a visszatapsolás miatt a könyveket is bújni kell a nyáron, hát a babzsákban ez is jóval élvezetesebb!

 

Nyaralás, fürdőzés, napozás, utazás, csajozás/pasizás, szóval szünidő, ezerrel!


De meddig is mehetnél úgy, hogy ne huppanj babzsákfotelbe?


Jó hírem van! Messze nemigen… :) Ugyanis ott leszünk több fesztiválon, ott vagyunk néhány szabadtéri parti helyszínen. Találkozhatsz Huppanj Bele! babzsákfotelekkel játszóházakban, és könyvtárakban is. Akár a négy fal között, akár kint a szabadban! Sőt, a merészebbek akár vízbe is csobbanhatnak a kültéri babzsákokkal!

 

babzsákfotelek a szabad ég alatt
Babzsákfotel, koktélok, napszemüveg - a Budapest Parkban

 

A nagyobbak olvasáshoz, zenehallgatáshoz, netes/konzolos játékokhoz és nagy ötletelésekhez választják szívesen. Akár névre szóló hímzéssel is választhatod, olyan biztos nem lesz a haverodnak!

 

babzsákfotelek a gyerekszobában
Babzsákok, haverok, játék az ifjúsági szobában

 

Emlékszel még, az oviban is van ám nyári szünet! Anyukák, apukák, tessék nekigyürkőzni! Nagymamák, nagypapák fedezékbeeee!!! Mert a picúrok energiáit nem akármilyen kihívás lesz lekötni. Szóval már épp ideje gyúrni a feladatra. Apropó, láttad már az új ovis babzsákot?

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu 

 

Ezekben a nem túl nyárias időkben - június közepe lévén még nem sok nyári idő adatott meg nekünk - a játszóház az örök klasszikus. Jó választás, főképp, ha kint nedvesebb az idő a kelleténél. Tapasztalatból tudom, hogy egy "ugrálóvár" otthonra, ami csak az övé, a legnagyobb ajándék! Jó-jó, egy igazi be sem férne, de van jobb ötletem…

 

babzsákfotel ugrálóvár helyett
Babzsákfotel ugrálóvár... Huppanj Bele!

 

Mert a babzsákokat ugrálóvárnak is használhatják a gyerekek! Na persze, csak a legjobbakat! Ez legalább olyan színes, és pont olyan vidám, mit a felfújható monstrum. Sőt, ebben nyugodtabb percekben rajzolgatni, mesét hallgatni is nagy élvezet. Aztán, ha elnyomja az álom, édesdeden szendereghet benne.

 

Kellemes, láblógatós, vidám nyarat kívánok Neked! Babzsákban heverészve, persze! :) 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.