Babzsák csemetéknek – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

Babzsák csemetéknek

Ne ijedj meg: a babzsákfotel nem egy újabb dolog a gyereknek, amit megveszel, és két nap múlva a sarokba hajítva találod, hogy aztán beszőjék a pókok. Mi legalábbis még nem hallottunk sem szülőt, sem babzsákot erről panaszkodni. Egyszerűen nem fordulhat elő! Okos vásárlás a javából, hiszen a gyerekek nagyon fogják szeretni. Ezt a témát járjuk most körül és az is kiderül, vajon mennyi ideig bírja egy babzsák.

Ne ijedj meg: a babzsákfotel nem egy újabb dolog a gyereknek, amit megveszel, és két nap múlva a sarokba hajítva találod, hogy aztán beszőjék a pókok. Mi legalábbis még nem hallottunk sem szülőt, sem babzsákot erről panaszkodni. Egyszerűen nem fordulhat elő! Okos vásárlás a javából, hiszen a gyerekek nagyon fogják szeretni. Ezt a témát járjuk most körül és az is kiderül, vajon mennyi ideig bírja egy babzsák.

 

VIDEO BLOG
Nézd meg a blogbejegyzésről készült videót, itt:

 

Hangos-Blog 
Ha szívesebben hallgatnád, csak klikk a play gombra!
Ha útközben szeretnéd meghallgatni, töltsd le MP3-ban:

 

Menő

Nemcsak a babzsák menő, Te is cool szülő leszel a gyermeked szemében, ha megleped egy babzsákkal. Színes, kényelmes, és fel lehet vágni vele a suliban.

Fiatalos, így nem fogja old school-nak érezni, sem pedig a nagyi foteljéhez hasonlónak. A gyerkőcök számára különösen fontos, hogy a szobájuk bútorai ne egy régiségbolt kirakatát idézzék, hanem ízig-vérig modernek legyenek.

A rengeteg szín közül válaszd a kedvenc színében, és le sem lehet majd vakarni a mosolyt az arcáról!

Manapság, az okostelefonok korában szinte biztos lehetsz benne, hogy a nagyobb gyerkőc is szívesebben posztol a szobájában készült fotókat úgy, ha menőzhet azzal, hogy a babzsákfotelében terpeszkedik a szobája közepén.

Na igen, a dicsekvés nem éppen szép dolog! De tuti elbüszkélkedik majd a haveroknak! És ebből süt majd, hogy milyen belevaló szülei vannak! Ugye, hogy mindjárt nem is olyan gáz a dicsekvés…? ;)

Aztán majd jönnek látogatóba a haverok, megy a babzsákba ugrándozás, meg a lazulás, ahogy kell!

Lehet benne társasozni, „Amerikából jöttem”, Activity, vagy egy kis retro Nintendo parti. Hogy a „nagyotmondó házi versenyről” ne is beszéljünk… Emlékszem kamasz korunkban mi mindennel kábítottuk egymást suli után! ;)

A nagyobbak pedig biztosan fel fogják magukat találni egy új film, vagy egy számítógépes játék társaságában. A gemerek kedvenc fotele a kényelmes babzsákfotel! Imádják ebben irtani az ellenséget, gyepálni a konzolt, a botkormányt.

 

Babzsák csemetéknek – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

Megfizethető kényelem

A babzsákfotel olyan beruházás, amire nem megy el a fél havi fizetésed. Ha pedig szemfüles vagy, lehet kifogsz egy jó kis akciót.

Vigyázz viszont a nagyon olcsó darabokkal, mert mint mondják, olcsó húsnak híg a leve. A gyanúsan potom pénzért kapható babzsákok általában nem érik el a kívánt minőséget, és ezáltal az elvárt tartósságot sem.

Többnyire rossz minőségű a huzatuk, a varrás, és a töltőanyag is. Így vagy nem bírja a strapát, vagy nem elég kényelmes. Lehet, hogy nincs benne belső huzat és azzal kábítanak, hogy nem is kell bele…

Na, erről a témáról majd készítek egy külön videót, mert tele a „babzsákom” az ilyen sztorikkal! Az elmúlt 10 évben már olyan nagyon sokan fordultak hozzánk, hogy javítsuk meg, csináljuk meg rendesen a mások által készített babzsákot. Nem túl hálás dolog ez senkinek. Mennyivel egyszerűbb, már eleve jól csinálni! Nem igaz?

Tehát Neked, egy igazán tartós babzsákfotelre van szükséged! Ugye?

Elég rossz élmény lenne úgy megválni egy babzsáktól, hogy a gyerek még épp, hogy csak elkezdett hozzá ragaszkodni, de máris viheti a kukába…

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu
 

Sok mindenre hivatottak

A babzsákok ideális társak a hosszú, estébe nyúló tanulásokhoz, filmnézéshez, és a tinikori merengésekhez is.

Egészséges ülést biztosítanak, így a gyerek háta nem fog fájni a sok üléstől.

Mennyivel jobb a suliban való kényelmetlen feszengés után végre oda és úgy ülni, ahogy neki tetszik. És valóban kényelmes, egészséges is. Biztos lehetsz benne, hogy sokkal jobban fog vágyni haza, és nem tekereg majd suli után. Nem csoda, hiszen egy szuper babzsákfotel képes nagyon otthonossá varázsolni a szobáját.

A srácok könnyen odahurcolhatják a lakáson belül, ahová csak szeretnék. Ráadásul ez csak az övék: nem kell rajta osztozniuk senkivel. A gyerekeknek fontos, hogy tudják, hogy a babzsákfotel a saját tulajdonuk.

Na igen, ebből következik, hogy ahány tesó, annyi babzsák.

Ne is álmodozz, nem úszod meg! :)

Ha már nagyobb, nyugodtan bízd rá a tisztítást, és azt is, hogy jelezze, ha már kissé lapos, és újra kell tölteni.

A polisztirol gyöngyök utánrendelésével megtaníthatod arra, hogy felelősséget vállaljon. És az online rendelés menetét is gyakorolhatja. Játszva tanul.

Nyilván ha még nem érett rá, ne engedd a bankkártyáddal a shophoz!!!!!
De ha úgy érzed, talán itt az ideje, nálunk könnyedén segíthetsz neki az első rendelésében.

Mondanám, hogy ez a jövő, de nem így van. Mert ez már a jelen.

 

Bizalmas légkört teremt

Ha egy kis beszélgetésre vágysz vele, csak huppanjatok bele mindketten a babzsákjaitokba, és kezdődhet is a csevej. Kamaszkorban a tinik sokkal nehezebben nyílnak meg, ezért minden olyan segítség és apró trükk számít, ami feloldja a hangulatot.

Tipp:

Olyat válassz, aminek a színe és a stílusa illik a szoba dizájnjához. Ha biztosra akarsz menni, mindenképp egyeztess vele is, hiszen nincs rosszabb, mint látni a csalódást az arcán.

Már a babzsákfotel kiválasztása is nagyszerű közös program. 10 modellből válogathattok és 80 színben színezgethetitek, így tuti meglesz hamar a befutó!

 

Az alábbi modellekből tudsz választani:

Ha kisebb a gyerek, vagy kevesebb a hely a szobában:

Junior Bab babzsák

Junior Párna

Foci Babzsák Junior

HB! Junior

Mini Bab (ez a legkisebb, ovis méretű babzsák)

 

Ha gyerek már nagyobb, és hosszabb távra terveztek, valamint el is fér a szobájában, akkor ezek között lesz a befutó:

XL Párna

XL Bab

Neo babzsákfotel

HB! XL

Foci Babzsákfotel XL

 

Nem kell rá heteket várni

Jól tudom, hogy a kicsik milyen türelmetlenek. Ezért azt javaslom, hogy válassz számukra a „Fogd és vidd!” raktárunkból, hogy mielőbb örülhessen neki. Ezek készen vannak, nem kell várnod az elkészítésükre, így 4 napon belül már huppanhat is bele!

De ha valami olyanra vágytok, ami épp nincs raktáron, max. 2 héten belül elkészítjük és az otthonotokba is szállíttatjuk. Tehát nincs akadály!

 

Sokáig a társa lesz

Becsokizza? No para, a huzat mosható.

Kinövi? Örökölheti a tesó, vagy a család kutyája, cicája.

Ám, ha egy nagyobb XL méretűt veszel neki, még nagymama/nagypapa korában is használhatja!

Nem a levegőbe beszélek, hiszen egyedülállóan 3-szoros, súlykorlát nélküli Garanciát vállalunk minden Huppanj Bele! babzsákfotelre!

Ez azt jelenti, hogy tartós ajándék lesz!

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!
Csatlakozz Te is a "Babzsákot minden gyerekszobába!" mozgalomhoz!
Várunk szeretettel, Huppanj Bele!

 

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 1.712 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.