A legjobb áprilisi tréfák - Bolondozz velünk!

A legjobb áprilisi tréfák - Bolondozz velünk!

Már itt is van az áprilisi bolondozás ideje! Még nevetni is jobb egy vidám színekben pompázó babzsákfotelben! Most Te is emlékezetessé teheted a kollégáid, vagy családtagjaid napját.

Már itt is van az áprilisi bolondozás ideje! Még nevetni is jobb egy vidám színekben pompázó babzsákfotelben! Most Te is emlékezetessé teheted a kollégáid, vagy családtagjaid napját.

 

 

Hangos-Blog: Ha szívesebben hallgatnád, csak klikk a play gombra!
Ha útközben szeretnéd meghallgatni, kattints a a jobb felső sarokban a lefelé mutató nyílra, és le is töltheted .mp3 formátumban:

 

 

“Rúgjatok fenékbe!”


Rég volt, de még emlékszem az iskolai április elsejékre... És a kis cetlikre, amiket egymás hátára ragasztgattunk, "rúgjatok fenékbe", és efféle akkor baromi viccesnek tartott szösszenetekkel. Azért valljuk be egyik-másik felirat néha kissé sértőre sikerült...
A “kibomlottacipőfűződ” már akkor is szakállas volt, így mindennel próbálkoztunk, amit megúszhattunk anélkül, hogy berendeltek volna az igazgatói irodába. Mindenféle vicceset rajzoltunk a táblára, vagy beolajoztuk a táblamosó szivacsot. De attól, hogy felnőttünk, nem veszítettük el a tréfálkozó kedvünket.


Neked is vannak hasonló emlékeid?

 

Április elsején még a komoly hivatalnokok szája sarkában is mosoly ül. Miért? Mert ezt a 4 mókát még ők is bírják:

 

A legjobb áprilisi tréfák - Bolondozz velünk! - HuppanjBele.hu Babzsákfotelek


1. A családban kihagyhatatlan móka, hogy aki alszik, azt kifestjük. Elég, ha nagy szemöldököt vagy hatalmas, nevető szájat rajzolunk nekik arcfestékkel, esetleg rúzzsal. Az aznapi első tükörbenézéskor garantált a meglepetés!


2. Hobbi boltban kapható műanyag szemeket kell csak beszerezned és a hűtőben fellelhető ételeket máris kidekorálhatod. Aki hajnalban félálomban kinyitja a frigót, biztosan nem tudja, hogy ébren van, vagy álmodik, mikor egy tojás mereszti rá a szemeit.


3. Kollégáid optikai egerének az érzékelőjét leragaszthatod, hadd keressék a probléma forrását. Na jó, ez a dörzsölt IT-sokat nem húzza be a csőbe, de aki kevésbé rutinos, azért pislog párat, míg rájön a turpisságra.


4. Szerelj fel egy légdudát az ajtó mögé, így aki nagyobb lendülettel jön be, hangos üdvözlést kap! Ijedős kollégáknál ez azért kiverheti a biztosítékot! Úgyhogy ezzel csak óvatosan.


Bármivel is szeretnéd megviccelni a többieket, arra vigyázz, hogy ne bánts meg senkit és a tréfák megmaradjanak a jó ízlés határain belül. Ezt azért volt, hogy gyerekkorban túltoltuk kicsit…

 

Az én tanácsom:


Tedd még vidámabbá a napodat egy klassz babzsákfotellel!
És ha így teszel, tuti, hogy az a nap emlékezetes marad, és az összes többit is baromi kényelmesen töltheted majd.

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu 


Április elsejéhez az igazán vidám színek passzolnak. Nézd meg a retro pamut szövet választékunkat és kérj magadnak egy ölelős, strapabíró babzsákfotelt! Itt aztán kipihenheted az egész napos kacagást és a hasi izomlázat is.


Ha szeretnél már holnapután a saját babzsákodon pihenni, akkor nézd meg a babzsák raktárunk roskadozó polcait! 

 

Illetve a textilbőr akciónk utolsó darabjai még elérhetőek, le ne maradj róla! Te lehetsz az egyik szerencsés, akinek jut még ezekből az exkluzív darabokból, ajándék belső huzattal, ilyen kedvező áron.

 

És ne feledd;
Egy kényelmes babzsákban, nem csak bolondok napján vidám az élet!

 

 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.