143 - Top 10 babzsákfotel 2022-ból! - HuppanjBele.hu (Blog)

TOP-10 Babzsákfotel 2022-ből!

Az év babzsákja választásnak már hagyománya van. Idén leszünk 15 évesek, úgyhogy van némi tapasztalatunk ebben is. Minden év elején, megnézzük, mely modellek voltak az elmúlt év legtöbbet vásárolt Huppanj Bele! babzsákfotelei. Utánanéztünk a dolognak most is, máris megmutatom a győzteseket.

Az év babzsákja választásnak már hagyománya van. Idén leszünk 15 évesek, úgyhogy van némi tapasztalatunk ebben is. Minden év elején, megnézzük, mely modellek voltak az elmúlt év legtöbbet vásárolt Huppanj Bele! babzsákfotelei.

Utánanéztünk a dolognak most is, máris megmutatom a győzteseket.

    143 - Top 10 babzsákfotel 2022-ból! - HuppanjBele.hu (Blog)

    • Hatalmasat ment a Junior Foci! Na jó, ezt a Foci VB idején szinte borítékolni lehetett.
    • Hihetetlenül népszerűek voltak a Szürke és a Türkiz színek.
    • És a leges, leges, legnépszerűbb babzsákfotel … Tarááám… tavaly is a ... volt!


    Máris mutatom, csak még egy gondolat...

    Különösen büszkék vagyunk arra, hogy nem kevés munkát adtatok ezzel, nem csak most az elemzés kapcsán, de az elmúlt időszak rengeteg megrendelésével. Hiszen dacolva a pandémia okozta nehézségekkel, a háború miatti és azon túlmutató gazdasági kihívásokkal, jól látszik, hogy az otthonunk élhetősége, a mindennapi életünk kényelme, az egészségünk ezekben a megpróbáltatásokkal teli időkben is különösen fontos.


    Már csak azért is, mert mi lehetne fontosabb annál, hogy önmagunkkal egyensúlyba kerüljünk? Hogy értékeljük, szeressük magunkat. Tudjunk a saját mentális egészségünkkel foglalkozni, szeressünk kettesben lenni önmagunkkal.Mert ha ez megvan, utána tudunk igazán segíteni másoknak. Támogatni a párunkat, példát mutatni a gyerekeinknek, támogatni a szüleinket, értékes barát, felelősségteljes munkatárs és általában a társadalom hasznos tagja lenni.



    Szóval kell egy hely.

    Egy hely, ahová elvonulhatunk.
    Ahol ellazulhatunk.
    Ahol megáll az idő.
    Ahol feltöltődhetünk.
    Ahol a legnagyobb dolgok történnek.
    Ahonnan minden elindul.
    Az igazi megoldások, a nagy ötletek, az eget rengető felismerések.

    Azt hiszem mostanra pontosan érzed, hogy mennyire fontos mindez.

    Hadd mutassak egy lehetséges megoldást.
    Pontosabban mindjárt tízet.



    2022 trend színei babzsákokon

    Arra is fény derül, hogy mi a trend a színek terén.
    Ugyanis nem csak a modellek, de a színek szerint is rangsoroltuk az elmúlt év legkelendőbb babzsákfoteleit. Ebből világosan kiderül, hogy a szürke szín mindent vitt! Olyan, mint az autóskártyában a Lola-T! A második helyet nüansznyival utána a türkiz csípte meg, brutális hajrában. A piros pedig nálunk nagy klasszikus. A Huppanj Bele! történetében összességében még mindig a legnépszerűbb babzsák szín.

     

    Jöjjenek a 2022-es év legnépszerűbb babzsákfotelei!

     

    No 1.
    XL Bab babzsákfotel Pamut Retro / Szürke / Belső huzattal

    Mi is lehetne más a dobogó legfelső fokán, mit az ikonikus, az örök győztes, a trónról letaszíthatatlan, XL Bab! 2008-ben ez volt a legelső babzsákunk, amit hosszas fejlesztést, tesztelést követően a zászlónkra tűztünk. Ez volt a vezérhajó, ami mellé felsorakozott elsőként még 3 modell. A Junior Bab, az XL Párna és a Junior Párna. Ebből a négyesből állt az első flotta, amivel megnyertük az első vásárlóink szívét. Olyannyira, hogy többükről pontosan tudjuk, hogy mai napig használják! Ami azért nem semmi!
    Épp ezért bátran mondhatjuk, hogy a fenntarthatóságban nem csak hiszünk, de teszünk is érte. Így ha egy 14 éves Huppanj Bele! Babzsákfotel huzatát szeretnéd egy újra cserélni, - mert mondjuk valami új színnel szeretnéd feldobni a nappalidat - akkor nálunk magától értetődően megteheted! Hiszen ugyan az a forma, a méret, a modell. És mivel az eredetit is mi készítettük, úgy fog passzolni rá, mint új korában.
    Az XL Bab hozta a papírformát, és utcahosszal győzött. Úgy, hogy a szín trendeket sem hazudtolta meg.
    Idén a szürke szín győzött!

     

    XL Bab babzsákfotel Pamut Retro / Szürke / Belső huzattal
    Kép: XL Bab babzsákfotel Pamut Retro / Szürke / Belső huzattal

     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "Mindig szerettem volna egy babzsák fotelt.
    Hihetetlen,hogy az ergonómiáját úgy állítom, ahogyan nekem a legkényelmesebb.

    Sokkal gyorsabban megérkezett, mint amire számítottam. A minősége kifogástalan. A marketing annyira személyes és családias, hogy csak gratulálni tudok! Úgy gondolom, hogy a kedvenc huppanóm lesz a házban."

    - Gera Katalin

     

     

    No 2.
    Neo babzsákfotel Pamut Retro / Narancs / Sötétszürke / Belső huzattal

    A legújabb modellünk, ami már így is sok éves. Ez hasonlít leginkább egy klasszikus fotelre, hiszen van egy jól látható ülőfelülete, és maga a palástja, ami körbe öleli. A Neo-t két színben is kínáljuk, és egy ilyen Narancs / Sötétszürke összeállítású lett a 2022-es év második legtöbbet vásárolt babzsákfotele. Érthető a népszerűsége, hiszen ebből a legkönnyebb felállni, kicsivel kisebb helyet foglal el, mint az XL Bab és mindezek ellenére abszolút kényelmes felnőtt fotel. Hosszú mozizásokhoz is kiváló, hiszen jól megtámasztja a hátat, derekat és még a fejedet is. Nem fog elgémberedni benne egyetlen porcikád sem, az tuti.
    Íme a méltán népszerű második helyezett babzsákfotel.

     

    Neo babzsákfotel Pamut Retro / Narancs / Sötétszürke / Belső huzattal
    Kép: Neo babzsákfotel Pamut Retro / Narancs / Sötétszürke / Belső huzattal

     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "Tökéletes
    Nem folyik szét, nem egy amorf "ez meg mi a...." tájidegen darab a házban. Masszívan teszteli egy két éves ugróbajnok, de állja a sarat a home office színterén is, ugyanakkor a belehuppanós lazulások stabil alapja is. Többet kaptam mint vártam. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a terméket, és nem kevésbé a gyártóit."

    Németh-Tímár Krisztina

     

     

    No 3.
    Junior Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal

    Minden gyerekszoba gyöngyszeme, a bulik főhőse, a meghitt esték biztos pontja. A már szinte nincs is igazi gyerekszoba babzsák nélkül! És milyen egy tipikus gyerekszoba? Nem túl tágas, de épp elég. Kellőképpen zsúfolt, de csak épp annyira, hogy az ifjú zsenik úrrá legyenek a szülőként káosznak látszó helyzeten. Ezért nem szabad, hogy túl terebélyes legyen,, hiszen nem férne be a szobába. Így hát fogyókúrára fogtuk az ikonius XL Bab-ot, és megszületett a kis testvére, a gyerek méretű Junior Bab!
    Na ez lett az elmúlt év harmadik legnépszerűbbje! Amin egy percig sem csodálkozunk, hiszen a szülinapi ajándékok toplistájának is örökös bajnoka. Ilyenkor rendre az a forgatókönyv, hogy a a kis barátok szülei összedobják, anya a nevükben megrendeli. A szülinapossal madarat lehet fogatni, mikor megkapja! A többiek meg egymás hegyén-hátán tesztelik, hogy milyen klassz! És persze a szülők meglátják az irigykedést a kis szemekben, így hamarosan ők is beszereznek egyet. Tehát vigyázz, mert addiktív a babzsák, És nem csak a gyerekeknél! :)
    A 2022-es év harmadik legnépszerűbbje a Junior Bab!
    A színek trendje itt sem hazudtolja meg önmagát, hiszen összességébe a szürke után a türkiz volt a legkedveltebb szín! És milyen jól áll a Junior Bab-nak is!

     

    Junior Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal
    Kép: Junior Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal

     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "Nagyon szuper!
    Lányom kérte születésnapjára. Imádja! Junior elnevezése ellenére simán jó felnőttnek is. Most a fiam is könyörög érte. Még szerencse, hogy előre látóak voltunk, és kettőt rendeltünk. 😊 De az még titok, meglepetés lesz neki. :)"


    Köblös-Makó Boglárka

     

     KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!


     

    No 4.
    Mini Bab babzsák Pamut Retro / Piros / Belső huzattal

    Nálunk a legkisebbek sem maradnak kényeztetés nélkül! Az ovisok - szülei - a Mini Bab-ot választották. Sőt, hála a haladó szellemű pedagógusok, nevelők gondoskodásának, több óvoda és bölcsőde is gazdagabb lett néhány vidám ülőhellyel. Ezekben aztán varázslatos élmény a mesehallgatás. Milyen jól esik megpihenni bennük az udvaron szaladgálások után. Igazán mókás hangulatot hoznak a szürke hétköznapokba is vidám színeikkel. Filmezéshez, csendes pihenőhöz, mondókák tanulásához, játékhoz, pihenéshez nem is kell jobb hely. Sok Mini Bab, kis helyen is elfér és feldobják a hangulatot, az tuti!

     

    Mini Bab Pamut Retro / Piros / Belső huzattal
    Kép: Mini Bab Pamut Retro / Piros / Belső huzattal

     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "Kiváló a termék minősége, korrekt a cég!
    Nagyon örülünk, hogy ezt a terméket választottuk a kis óvodásaink számára. Egy könyvnézegetős kuckót hoztunk létre, aminek a nagyon fontos feltétele a nyugodt, elmélyült, elvonulás és természetesen a kényelem. Az Önök termékénél nem is választhattunk volna kényelmesebb megoldást. A gyermekek a karácsonyi Jézuskától kapták ajándékba. Azonnal birtokba vették. Egyszerűen imádják! Azóta persze már több felnőtt is kérdezte hol juthatnak hozzá, mivel a kisgyermekek otthon is szeretnének ilyen kényelemben mesekönyveket nézegetni. Úgyhogy én készségesen megadtam az Önök elérhetőségét.
    Egyébként én rendelkezem egy nagy méretű babzsák fotellel, innen jött az ötlet. Nagyon imádom, mindenkinek csak ajánlani tudom.
    Cégük korrektségét külön köszönöm!"


    P. Kanyó Rita



    No 5.
    Foci Babzsák Junior Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

    Hatalmasat ment a Junior Foci! Na jó, ezt az év végi Foci VB idején szinte boritékolni lehetett. Ugyanakkor minden karácsony előtt, megnő az érdeklődés a focis babzsákokra. Hiszen szeretünk stílusos és testreszabott ajándékkal kedveskedni szeretteinknek.
    Foci rajongó gyerekek kedvenc fotelje. Retro dizájnnal, örök klasszikus. Mérete és a formája megegyezik a harmadik helyezett Junior Bab babzsákéval, tehát ugyan olyan kényelmes és elsősorban gyerekszobákba ajánljuk. Nem csak meccs nézéshez, de olvasáshoz, tanuláshoz, konzolozáshoz, lazuláshoz, és még vagy ezernyi dologhoz. Szurkolj focis babzsákfotelben!

     

    Foci Babzsák Junior Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal
    Kép: Foci Babzsák Junior Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal
     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "Nagyon Jó!
    Egy barátunknál találkoztunk a termékkel és nagyon megtetszett az 5 éves kisfiamnak aki természetesen kisírta, hogy rendeljünk egyet. Így hát megleptük vele. Nagyon nagy volt az öröme, cipeli a lakás egyik részéről a másikra, éppen ahol tartózkodik. Köszönjük szépen."

    Karacs Edit



     

    No 6.
    Junior Párna Kültéri Vízlepergető / Almazöld / Belső huzattal

    Az egyszerűségében rejlik az ereje. Hiszen egy nagyra nőtt párna valójában, ugyanakkor sokféleképpen használhatod. Fekve, ülve, nyugágyszerűen ellazulva, ahogy éppen kedved tartja. Gyerekek számára készítjük, viszont a tapasztalatok azt mutatják, hogy felnőttek is előszeretettel használják, hiszen pl. a hosszanti élére fektetve, és úgy szinte nyugágyszerűen elterülve, akár a fejünket is megtámaszthatja, és tényleg igazán kényelmes nem csak a gyerekeknek, de a szüleiknek is! (Lásd a képen.)
    Ideális választás akkor is, ha a gyerekszobában nincs túl sok hely, hiszen a rövidebbik élére állítva kis helyen is elfér, ami jól jöhet, ha épp nem használod. Az pedig csak hab a tortán, hogy kevesebb mint 4 kiló, így a kisgyerekek is könnyedén vonszolhatják a kisszobájukból a nappaliba, a közös mozizásokhoz!

     

    Junior Párna Kültéri Vízlepergető/ Almazöld / Belső huzattal
    Kép: Junior Párna Kültéri Vízlepergető/ Almazöld / Belső huzattal
     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "A karácsonyi dömping ellenére időben megérkezett, köszönjük. Sokat keresgéltünk mire rátaláltunk erre az oldalra, ahol hasznos és korrekt információkat kaptunk. Bő az anyag, forma, és színválaszték, korrekt árak és kedvezmények vannak. Azt kaptuk, amit vártunk és a gyerekek is imádják.

    Sárik Attila



     
    No 7.
    Foci Babzsákfotel XL Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

    A fociból soha nem lehet kinőni! :) Ebből a hatalmas focis babzsákfotelből meg pláne nem! Hiszen akkora, és olyan kényelmes, hogy imádkozni fogsz a hosszabbításokért! ;) Piszkosul bírja a strapát, soha, semmi gond nincs velük.
    Ez mondjuk az összes Huppanj Bele! Babzsákfotelre igaz, épp ezért vállalunk mindre 3-szoros, súlykorlát nélküli garanciát! Tudod mit jelent, hogy súlykorlát nélküli? Azt, hogy lehetsz akár szumó birkózó, huppanhattok bele egyszerre akár ketten is, bírni fogja a strapát!

    Spoiler alert! > A 9. helyezett XL Párnával osztoznak a leghatalmasabb és egyben legkényelmesebb babzsákfotelek címén.

     

    Klasszikus, 32 elemből álló (20 fehér hatszög és 12 fekete ötszög) foci dizájn a babzsákfotel kényelmével!
    Nem csak szurkoláshoz, de filmezéshez, olvasáshoz, konzolozáshoz, tanuláshoz, laptoppal home office-hoz, vagy lazuláshoz, álmatlanság és gerincbántalmak ellen. Használd minden nap, és a ráncaid kisimulnak… ;)

     

    Foci Babzsákfotel XL Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal
    Kép: Foci Babzsákfotel XL Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

     ★ ★ ★ ★ ★
    "4 év után vettünk a másik gyereknek is egyet. Nem volt kérdés, hogy innen! :)
    Több mint 4 éve ajánlás alapján vásároltunk itt. Most,amikor kellett még egy, akkor nem is volt kérdés, hogy innen veszünk.
    A tapasztalatok alapján csak ajánlani tudjuk: azt kaptuk amit elképzeltünk. Tökéletes minőség. Soha semmi baj nem volt az előzővel, amit jelenleg is használ a nagyobbik gyermekünk. Egy magkopás, egy szakadás, egy varrás hiba, semmi. A terhelés ellenére sem!
    A legőszintébb kritika: innen vettük a második babzsákot is. Köszönjük!"

    Böttkös László




    No 8.
    Kutya Fekhely XL Kültéri / Csokoládé / Belső huzattal

    Állatbarátként, és felelős kutya tartóként szívet melengető érzés, hogy a kutyusok egészsége, kényelme ilyen sok gazdinak is éppolyan fontos, mint nekünk. Felemelő érzés a klassz visszajelzéseket, sztorikat olvasni arról, hogy a kutyusok mennyire szeretik, és milyen hálásak érte. Sőt többen arról írnak, hogy nemcsak otthon, de pl. a munkahelyen is várja már az ebet egy-egy szuper kutya fekhely.
    Az ősz közeledtével ez mindig egy örökzöld téma, akkor a közeledő hideg miatt népszerűbbek a kutya fekhelyek. Így volt ez most is, ezért szépen lassan felkúszott a 8. helyre ez az igen masszív, strapabíró, ám meglehetősen kényeztető fekhely, ami a nagytestű kutyák kedvence.

     

    Kutya Fekhely XL Kültéri / Csokoládé / Belső huzattal
    Kép: Kutya Fekhely XL Kültéri / Csokoládé / Belső huzattal
     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "A tuti fekhely!
    Ez már a 4. kutyafekhely Tőletek 8 év alatt (1 db L-es, 3 db XL-es), szóval magáért beszél. A csurik egyből lemennek alfába, ha rajtuk fekszenek. Egy corso és egy amstaff a boldog tulaj."

    Császnek Laura




    No 9.
    XL Párna Kültéri Vízlepergető / Világosszürke / Belső huzattal

    A legnagyobb, a legkényelmesebb, a legkényeztetőbb, az óriás!
    Az igazi ínyencek választása. Akiknek van elegendő helyük - mert mint mondtam ez tényleg hatalmas - és szeretik megadni a módját a kikapcsolódásnak, a feltöltődésnek. Ráadásul szeretik akár többféle testhelyzetben, például fekve (lapjára fordítva), ülve (rövidebbik élére állítva), vagy nyugágyszerűen elterülve (hosszabbik élére állítva, mint fentebb a Junior Párna fotóján látható) élvezni a pihenést.
    Ha Te is Kültéri Vízlepergető huzattal választod, mint ahogy ez a 2023-es év 9. legnépszerűbb modellje is ezzel a huzattal készült, akkor bátran kiviheted majd a szabadba. A jó idő hamarabb eljön, mint gondolnád, és igazán kellemes órákat okoz egy ilyen kint is, bent is használható babzsákfotel.
    Reggeli kávé a teraszon, napozás a kertben, délutáni grillezés a barátokkal, esti borozgatás a lemenő nap sugarainál, vagy épp romantikus csillag nézegetés éjszaka? Ehhez mind ideális partner ez a babzsák fotel. Sőt, csak a fantáziád szab határt, hogy mi mindenhez használhatod még!

     

    XL Párna Kültéri Vízlepergető/ Világosszürke / Belső huzattal
    Kép: XL Párna Kültéri Vízlepergető/ Világosszürke / Belső huzattal
     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "Nagyon jó választás a Junior Párna, a gyerekek nagyon szeretik. A kültéri XL-es párna is ki lesz használva, az biztos. Köszönjük! :-)
    Régen szerettünk volna már a gyerekeknek babzsákot, de a szobájuk kicsi és nem fért volna el és drágának is találtuk korábban. Ismerősök rendeltek már erről az oldalról és meg vannak vele elégedve. Végül Junior Párnák mellett döntöttünk és kültérre egy XL-es méretűt is vettünk. Nem bántuk meg. Nagyon szeretjük őket. :-)"

    Varga Edina



     

    No 10.
    Kutya Fekhely L Kültéri / Avokádó / Belső huzattal

    Bizony a kedvenceinknek is jár az egészséges, pihentető alvás. Elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kis kutya szépen fejlődjön, vitalitását megőrizze és idős korában is a legjobbat kaphassa. Sajnos ez nem minden ebnek adatik meg. De ezt a blogot bizonyára csak azok olvassák, akiknek fontos hűséges társuk egészsége.
    Sok visszajelzés szól arról, hogy amióta megkapta a kutyus a saját fekhelyét, a gazdi végre visszakapta a kutyus által elbitorolt babzsákot! :) Nem hiába, a kutyusok és a macskák is ösztönösen tudják, hol van a legjobb hely a lakásban.
    Hol máshol lenne, mint egy szuper babzsák fekhelyen?!
    Nem csak kényelmes, de véd a felfázástól, kíméli az ízületi és csípő problémákkal élő négylábúakat. Strapabíró, víz és időjárásálló, kint és bent is használható, mosható és sokkal kevésbé tapad rá a szőr, mint például a kanapéra.
    Közepes termetű kutyáknak készül a 2023-as ranglista 10 helyén végzett ez a kutya fekhely!

     

    Kutya Fekhely L Kültéri / Avokádó / Belső huzattal
    Kép: Kutya Fekhely L Kültéri / Avokádó / Belső huzattal
     

    ★ ★ ★ ★ ★
    "Szuper jó! Masszív, vastag anyag, ideális kinti és benti kutyusnak is!
    Eddig a mi babzsákunkat bitorolta a kiskutyánk, így időszerűvé vált egy saját ágyikó. Mióta megkapta, a sajátján alszik, a miénket már csak rövidebb pihenések erejéig foglalja be. ;)"

    Pálfi Andrea



     

    Ha még nem vesztettelek el, az csak egyet jelenthet:

    Téged éppúgy megmérgezett - jó értelemben persze - a babzsákfotelek feelingje, mint engem.


    Ha még nem próbáltad, ideje, hogy beszerezz egyet magadnak!

    A párodnak.
    A gyerekeidnek.
    A barátodnak.
    Ajándékba.
    Vagy csak úgy.
    Hidd el, rajongani fognak érte! Érted.



    Mert kétféle ember létezik a világon barátom:

    (A Jó, a Rossz és a Csúf c. olasz western (1966) film alapján újragondolva.)
    Vannak, akik már élvezik a babzsákfoteleket és vannak, akik csak sóvárognak érte. Te sóvárogsz.

    Ne álmodozz tovább!
    Vedd a kezedbe a dolgot!
    Rendeld meg álmaid babzsákfotelét és élvezd végre az életet.
    Mert ami jár, az bizony jár Neked!

     

     

    Most pedig jöjjön a 2022-es toplista, sallangok nélkül:


    Top 10. babzsákfotel 2022-ből

    1) XL Bab babzsákfotel Pamut Retro / Szürke / Belső huzattal
    2) Neo babzsákfotel Pamut Retro / Narancs / Sötétszürke / Belső huzattal
    3) Junior Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal
    4) Mini Bab Pamut Retro / Piros / Belső huzattal
    5) Foci Babzsák Junior Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal
    6) Junior Párna Kültéri Vízlepergető / Almazöld / Belső huzattal
    7) Foci Babzsákfotel XL Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal
    8) Kutya Fekhely XL Kültéri / Camel / Belső huzattal
    9) XL Párna Kültéri Vízlepergető / Világosszürke / Belső huzattal
    10) Kutya Fekhely L Kültéri / Avokádó / Belső huzattal

    Válaszd a Top-10. listából a legnépszerűbbeket, vagy nézd meg a teljes kínálatot és színezd kedvedre!

    Kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak, gyerekeknek, aggastyánoknak, kintre, bentre, ahová csak szeretnéd.
    Minden napodat feldobja, a ráncaidat kisimítja, a gondokat elűzi, a derékfájást csillapítja. Nézd meg az összeset, itt találod őket!



    Azonnal szeretnéd?

    Válassz a Fogd és vidd! Raktárunkból, ahol sok-sok modell vár és max. 4 munkanapon belül már huppanhatsz is bele!



    Tudsz ennél jobbat? ;)

    Köszönöm, hogy itt vagy és hálás vagyok, amiért elolvastad ezt a nem éppen nyúlfarknyi blogbejegyzést!


     

    *   *   *

     

    Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

     

    Ezen az oldalon megtalálod a
    11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
    című tanulmányt.

    Már több mint 4.858 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
    Szerintem Neked is tetszeni fog!
    Klikk a képre:

    KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

    ... és máris a Tiéd lehet a

    11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

    és a

    10%-os KUPON!

     

       >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

    (Klikk a linkre vagy a képre!)

     

     

    *   *   *

     

     

    Szólj hozzá

    Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.