Bezárás

Ha kérdésed van, írj!


Kérlek csak akkor küld el véleményedet, ha Te is komolyan gondolod!

Környezetvédelmi nyilatkozat

 

 

Az AKSD road show-ján hallottuk egy kislánytól, hogy:
" Azért kell a szemetet a kukába dobni, hogy ne legyen olyan büdös a levegő, mint a kukában! " Ennél jobban, lényegre törőbben nem is tudnánk megfogalmazni a hulladékgyűjtés lényegét!

 

Számunkra igen fontos a környezetünk védelme, így saját eszközeinkkel, tetteinkkel igyekszünk megtenni mindent érte!
 

Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, amikor csak tehetjük kerékpárral járunk, logisztikai feladataink szervezésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy közben a lehető legminimálisabb mértékben terheljük a környezetünket.

 

Vállalkozásunk "központja" a természethez közeli helyen van, sok fű, virág, növény és fa vesz bennünket körül. Marci kutyánk - aki éberen őriz bennünket - szintén babzsákban heverészik a sok szaladgálás után. Babzsák tesztelések során, több esetben ő volt a kísérleti nyúl… Csak meg ne hallja, hogy így lenyulazom! :)

 

A babzsákfoteleinkhez használt Töltőanyag (Polisztirol gyöngy) nem bomlik le a környezetünkben, így arra különös figyelmet fordítunk.
Kérünk benneteket, ha bármilyen okból nem használjátok, feleslegessé válik a Töltőanyag, azt gyűjtsétek szelektíven, a megfelelő gyűjtőkonténerbe helyezve. Természetesen örömmel vesszük, ha ilyen esetben visszakülditek nekünk. Így mi gondoskodunk a tárolásáról, újrafelhasználásáról.

 

Elkötelezett természetvédők lévén igyekszünk újrahasznosítani a maradék/hulladék anyagokat. Meglehetősen ügyelünk arra, hogy a lehető legkevesebb hulladék anyaggal dolgozzunk.
Termékeinket újrahasznosított "RE" csomagolóanyagba csomagoljuk, az irodában pedig újrahasznosított papírt használunk, ezzel is kímélve a természetet.

 

Ha Neked is fontos, hogy a következő generációinknak a lehető legélhetőbb maradjon a bolygónk, tégy Te is hasonlóképpen! 
 

Ha Te is aktív környezetvédő vagy, nyomj egy Like-ot! Köszönjük!