Tedd az otthoni mozizást még kényelmesebbé egy babzsákfotellel! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

Tedd az otthoni mozizást még kényelmesebbé egy babzsákfotellel!

Babzsákkal még egy otthoni, hétköznapi filmnézés is különleges élmény lesz. Helyezkedj el benne kényelmesen, dobj magadra egy takarót, tegyél a közelbe egy pohár forró kakaót, hogy bármikor bele tudj kortyolni.Be kell valljam, nálam nincs filmnézés mogyoró nélkül. Elmondom, hogy én miért így szeretem.
Hogy a pihenés élmény legyen! Olvasás Tedd az otthoni mozizást még kényelmesebbé egy babzsákfotellel! 5 perc Következő Babzsák csemetéknek

Babzsákkal még egy otthoni, hétköznapi filmnézés is különleges élmény lesz. Helyezkedj el benne kényelmesen, dobj magadra egy takarót, ha fázós vagy, és ízléstől függően öleld magadhoz a kedvenc plüssöd, párnád, vagy tegyél a közelbe egy pohár forró kakaót, hogy bármikor bele tudj kortyolni. Be kell valljam (Zsolti), nálam nincs filmnézés mogyoró nélkül. Tudod, azt a bontósat szeretem, amivel a film végére garantáltan összeszemetelem a környéket… Szóval nálam a filmnézés csak a babzsák-mogyoró kombóval az igazi!

VIDEO BLOG
Nézd meg a blogbejegyzésről készült videót, itt:

 

Hangos-Blog 
Ha szívesebben hallgatnád, csak klikk a play gombra!
Ha útközben szeretnéd meghallgatni, töltsd le MP3-ban:

 

Mire másra is lenne szükséged így télnek évadján, amikor az éjszakák hosszabbak, a nappalok pedig sötétebbek? Ráadásul még egy darabig nem lesz vége a zimankós, embert próbáló időjárásnak.

A babzsákfotelben ülve olyan érzésed lehet, mintha egy 3D-s VIP moziterem extra kényelmes bőrfoteljében várnád, hogy elkezdjenek peregni a várva várt film kockái. A különbség csak annyi, hogy a film végeztével nem kell megválnod az extra kényelemről, ezentúl mindig ott vár a szobádban. Egy jó babzsákfotelre mindig számíthatsz, és bármikor leheveredhetsz bele.

Egy szuper kis film után pedig akár még a nyárról is lehet benne álmodozni.

 

 

Ha már otthon nézel filmet, akkor add meg a módját!

Minél nagyobb a babzsákod, annál jobban szét tudsz benne terpeszkedni. Az XL Párna, vagy az XL Bab babzsákfotel mesés ülőhely lesz egy csodajó filmhez. Ne fogd vissza magad, hiszen minél nagyobb, annál jobban el tudsz benne helyezkedni! A méret növekedésével egyenes arányban nő a kényelemérzeted is. Tehát a méret igen is lényeges!

Tedd az otthoni mozizást még kényelmesebbé egy babzsákfotellel! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

 

Laposodik?

Úgy gyúrod magad alatt, és úgy fekszel benne, ahogyan neked tetszik. Nem kell kímélned, a Töltőanyag jó sokáig bírja. Ha pedig mégis elérsz arra a pontra, hogy fénykorához képest kissé lelapul a babzsákfotel, akkor se csüggedj, töltsd fel újra, és a formája újra a régi lesz. A polisztirol gyöngyök ugyan zsugorodnak, de ez abszolút normális, ha sokat tanyázol a babzsákban.

Fontos:
A félreértések elkerülése érdekében tisztázzuk, hogy csak utántöltened kell a babzsákot, nem a teljes töltőanyagot kicserélned. Nagy különbség. Egyszerűen csak rátöltesz pár litert.

 

Végre nem fog fájni    

Nincs több filmnézés közbeni merev, fájó nyak, vagy sajgós, elgémberedett hát. Az, ahogyan érezzük magunkat a testünkben egy-egy film után, mindig befolyásolja a filmre adott értékelésünket. Még a legjobb filmélménybe is belepiszkíthat, ha utána mindenünk fáj. Könnyen elveheti a kedvünket az újabb filmnézéstől.

Persze minél nagyobb képernyőn nézed a filmet, annál jobb, de a babzsákon tényleg semmi nem múlik.

Végülis ugyanaz a film, a képernyő méretének és/vagy a babzsák méretének növelésével még nagyobb élmény lehet! Micsoda korszakalkotó felismerés! Hát na.  :)

 

Baráti, vagy szerelmes mozira vágysz?

Ha több babzsákfotelt is beszerzel, akkor a barátaidat is meghívhatod egy jó kis mozira a nappalidba. Egy ilyen filmnézős buli azért igencsak emlékezetes marad, az tuti!

Tipp:
Nincs is annál szebb, mint amikor a pároddal összebújtok egy babzsákon, és kisklifli-nagykifliben áldoztok a filmnézés oltárán. Hogy másról már ne is beszéljünk… Ehhez az élményhez válaszd a lehető legnagyobb babzsákot, a többi pedig rajtatok múlik.

Tedd az otthoni mozizást még kényelmesebbé egy babzsákfotellel! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

 

Nem hímestojás

Ha véletlenül a film egy izgalmas jelenetében tátva marad a szád, és kilöttyen az üdítőd, ne csüggedj, erre is gondoltunk, a huzatok prímán moshatóak. Persze azért ne kísértsd a sorsot, hiszen a babzsákhuzat ugyan valóban mosható, de a szőnyeged lehet, hogy nem lesz ilyen hálás az extra ételért-italért. A legjobb, ha a nasit a babzsákod melletti kis asztalra, vagy puffra helyezed el.

Ha izgulós vagy, a körömrágás helyett nyugodtan kapaszkodj bele a babzsák valamelyik csücskébe. (A rágást azonban nem ajánljuk. Ámbár az anyag elég edzett, ezért, ha a kisgyermeked a fogzás időszakában ráfanyalodna, nem szükséges rögtön elrángatnod a babzsákfotel mellől).

 

Gyerekeknek is szuper

Ha a gyerkőcöd megfázik, megbetegszik, felgyorsíthatod a gyógyulási folyamatát azzal, hogy engeded babzsákfotelből rajzfilmezni. Biztosan jól fog neki esni ez az extra törődés. Szerezd be a kedvenc rajzfilmeit, takard be egy pihe-puha takaróval, és add oda neki a kedvenc plüsskabaláját. A szeretet gyógyít.

Tedd az otthoni mozizást még kényelmesebbé egy babzsákfotellel! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

 

Te irányítasz

Ne feledd a távirányítót a közeledben tartani, hogy bármikor megállíthasd a filmet. Ha romantikus filmre esett a választásod, akkor egy csomag papír zsebkendő is hasznos filmkellék lehet.

 

Bizonytalan vagy még benne, hogy melyik babzsák lenne ideális a számodra egy szuper mozihoz?

 

Ezen az oldalon megtalálod a 11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT! című tanulmányt.

Már több mint 1.686 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.