Babzsákfotel karácsonyra? Ne maradj le Te sem!

Babzsákfotel karácsonyra? Ne maradj le Te sem!

Itt az idő, el kell döntened, hogy karácsonyra melyik babzsákfotelt szeretnéd a fenyőfa alá tenni! Tudod, ilyenkor nálunk is összetorlódnak a megrendelések és szeretnénk biztosra menni. Mindenkinek időben meg kell kapnia a meglepit, nehogy felsüljetek szenteste! Ezért garantáljuk, hogy a 2016. december 14. Szerda éjfélig leadott új babzsákfotel megrendeléseket karácsonyig kiszállítjuk!

Itt az idő, el kell döntened, hogy karácsonyra melyik babzsákfotelt szeretnéd a fenyőfa alá tenni!
Tudod, ilyenkor nálunk is összetorlódnak a megrendelések és szeretnénk biztosra menni. Mindenkinek időben meg kell kapnia a meglepit, nehogy felsüljetek szenteste!


Ezért garantáljuk, hogy a 2016. december 14. szerda éjfélig leadott új babzsákfotel megrendeléseket karácsonyig kiszállítjuk!


Vagyis bármilyen, általad választott babzsákfotelt szabadon konfigurálhatsz. Összeállíthatod álmaid babzsákfotelének anyagát és színét kívánságod szerint, mi pedig elkészítjük és időben a fa alá juttatjuk!

 

Babzsákfotel karácsonyra? Ne maradj le Te sem!

 

Ugye nem akarsz úgy járni, hogy nem érkezik meg időben, amit rendeltél? Ne késlekedj!

 

Fontos!

A megrendelések mennyiségétől függően a kézbesítési időpont korábbra is változhat. Későbbre egészen biztosan nem! Görgess fel, és válassz babzsákot!

 

 


A legnépszerűbbet akarod?
Ha nagyon gyors vagy, a legnépszerűbb babzsákokból + ajándék párnából + ingyenes szállításból álló „Karácsonyi Kényeztető Csomagok” egyike még a tiéd lehet, karácsony előtt! Ebből már csak pár darab van…

Addig rendelj, amíg van... - A legnépszerűbb babzsákfotelek Karácsonyi Kényeztető Csomagokban - HuppanjBele.hu

 

Tudod, mi történik, ha nem rendelsz időben?

- Nem érkezik meg szentestére az ajándék!
Belegondolni is rossz, a hideg futkos a hátunkon!
Normál esetben a babzsákfotelek elkészítését és házhozszállítását 2 hétre vállaljuk.
Nálunk több mint 1.500 féle babzsák közül választhatsz, így nincs mindenből a polcon, az elkészítéshez viszont egy kis időre van szükségünk.


Könnyen kiszámolhatod, hogy december 14-e után már igencsak hazárdírozás a dolog! De mi bátrak vagyunk és bízunk a Te jó döntésedben!


- A legszebb színek elfogynak!

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is évről, évre elkapkodják a legszebb színű babzsákfoteleket! Az alapanyag gyártók pedig ilyenkor már vígan a karácsonyra készülődnek. A gond csak az, hogy nem a gyárban, hanem a családjuk körében... Így nincs utánpótlás. 


De ugye Te már kiválasztottad, milyen anyagot és színt szeretnél?

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Rendelj most és menj biztosra!

Válaszd ki a neked tetsző színt és formát most! Így garantáltan megkapod még karácsony előtt a babzsákfoteledet, nem kell az ablaknál állva azon stresszelned, hogy mikor jön már a csomagod!

Légy a legelsők között, és teljen nyugodtan a karácsonyi készülődés!



Utolsó lehetőség!

 

Ha december 14-ig nem tudod összeállítani és megrendelni álmaid babzsákfoteljét, akkor december 15. csütörtöktől december 19. hétfő éjfélig már csak a Fogd és vidd! menüből menüből választott - raktáron lévő, kész - babzsákokat szállíttatjuk ki karácsonyig!

 

A polcokat folyamatosan töltjük, csak úgy roskadoznak! De ezekből többnyire csak 1-1 db van. Ezért ha úgy érzed megtaláltad a pont Neked valót, ne habozz! Ha más gyorsabb lesz, akkor ezt most buktad… Nézd meg gyorsan, mit rejt a raktár!

 

A Jolly Joker ajándék!

 

Ha nem igazán tudod, milyet keresel, de csakazértis babzsákfotel kell neked, akkor az Ajándékutalványt akár szenteste is megrendelheted, hiszen bankkártyával kifizetheted, kinyomtathatod és kész a meglepetés!

 

Rendelj most és karácsonyig mi biztosan teljesítjük a kívánságodat!

 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.