Változatos pihenés babzsákfotelben

Változatos pihenés babzsákfotelben

Babzsákfotel álmatlanság ellen? Előfordult már Veled, hogy este álmatlanul forgolódtál az ágyadban, és bár kifejezetten álmos voltál, mégsem jött álom a szemedre? Megmutatom, hogyan segíthet ezen a kényelmes babzsákfotel!

Előfordult már Veled, hogy este álmatlanul forgolódtál az ágyadban, és bár kifejezetten álmos voltál, mégsem jött álom a szemedre? Ez egy elég gyakori jelenség, és bár kellemetlen tud lenni, amikor 5-kor már fel kell kelned, hogy időben el tudj indulni a munkába, sajnos sokakkal előfordul. Legtöbbször van valamilyen ismert ok a háttérben (túl meleg van, stresszes volt a napod, vagy lesz a holnap, fáj valamid stb.), azonban az sem ritkaság, hogy egyszerűen nem megy az alvás. Ilyenkor legtöbben valamilyen pszichés problémát gyanítanak a háttérben, pedig lehet, hogy csak egy kis helyváltoztatásra van szükséged. Ebben segíthet Neked egy babzsákfotel !

 

Gondolj bele, hogy a hétköznapok hányféle ismétlődő elemből állnak, s hogy ha nem variálnád ezeket, nem változtatnál időről időre, milyen hamar jönne el az a pillanat, hogy az egészbe belefásulsz! Nincs ez másképp az alvással sem, csak mivel ilyenkor nem tudatosan cselekszel, kevésbé közvetlenek az élmények. A babzsákfotel kiváló alternatívát jelenthet, ha este a plafonra mereszted a szemed, és azon agyalsz, hogy miért nem bírsz elaludni.

 

A HB! XL babzsákfotel például kifejezetten csábít arra, hogy aludj benne. Persze nem tudsz benne úgy elterülni, mint egy king size franciaágyban, viszont körbevesz, mint egy öl, garantáltan kényelmes, és biztosan más érzés lesz benne aludni, mint az ágyadban.

Babzsákfotel álmatlanság ellen - HuppanjBele.hu

Ha pedig a babzsákfotelben sem sikerül elaludnod, akkor nem a helyváltoztatásért könyörgött a tudatalattid, sőt, biztosan nem is a komfortérzettel volt problémád (hiszen a világ legkényelmesebb helyén lehetetlen, hogy kényelmetlenül érezd magad). Mégiscsak egyéb okot kell keresni a háttérben.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

A HB! XL még ekkor is remek megoldást kínálhat, hiszen ha például a nyári meleg miatt nem tudsz aludni, ragadd meg a babzsákfotelt és vidd ki a kertbe, ahol hűvösebb a levegő és aludj egy jót kint a szabadban, mégis kényelmesen. Ha pedig ez sem játszik, mert nincs kert, akkor fogj egy virágspriccelőt és fújd le hideg vízzel a babzsákodat, és úgy feküdj bele.

Szerencsére ezeket nyugodt szívvel megteheted a babzsákfotellel, hiszen nincs olyan kényes anyaga, mint mondjuk az ágynak (ráadásul könnyen is mozgatható).

Ha kedvet kaptál, nézd meg itt a teljes kínálatot.



 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.