Vakáció babzsákban

Vakáció babzsákban

Emlékszel még azokra az iskolában töltött évekre, amikor a tíz hónapnyi fejtágítás utolsó hetében társaiddal együtt a táblára írtátok azt a bizonyos hét betűs szót? Szépen apránként bővült az a várva várt, csupa jót és boldogságot ígérő Vakáció. Nos, lehet, hogy már nem az iskolapadot koptatod, és a tanárok helyet immáron önmagadnak kell ötösre vizsgáznod, de a lazulás élményéről most sem szabad lemondanod. Hogy mi segít neked ebben? A puskánk azt súgja: ha egy tökéletes feltöltődésre vágysz, akkor neked bizony egy babzsákra van szükséged!

Emlékszel még azokra az iskolában töltött évekre, amikor a tíz hónapnyi fejtágítás utolsó hetében társaiddal együtt a táblára írtátok azt a bizonyos hét betűs szót? Szépen apránként bővült az a várva várt, csupa jót és boldogságot ígérő Vakáció. Nos, lehet, hogy már nem az iskolapadot koptatod, és a tanárok helyet immáron önmagadnak kell ötösre vizsgáznod, de a lazulás élményéről most sem szabad lemondanod. Hogy mi segít neked ebben? A puskánk azt súgja: ha egy tökéletes feltöltődésre vágysz, akkor neked bizony egy babzsákfotelre van szükséged!

 

Vakáció- HuppanjBele.hu

A sok-sok koránkelés,  dolgozat és felelés után végre jöhetett a jól megérdemelt két hónapos pihenés, a nyári szünet. Mi imádjuk az aktív pihenést, amerre ugyancsak bíztatunk téged is, hiszen egy-egy utazás, fesztivál, tartalmas közösségi program kétségtelenül feltölt minket, és szinte teljesen új emberekké válhatunk az átélt élményektől.


Azonban bizonyára veled is előfordult már, hogy úgy érezted annyira fáradt vagy, hogy nincs kedved elhagyni a jól megszokott, biztonságot, nyugalmat jelentő édes otthont. Nincs rohanás, csak egy új könyv, a kedvenc lemezed, vagy egy jó film, miközben ellazulhatsz. No és persze az a hely, ahol kényelmesen elnyújtózol mindeközben, és azt kívánod, hogy ennek az érzésnek sose legyen vége.
Hát éppen ezt a kis nyugalomfészket jelentheti számodra a babzsákfotel, amely körbeöleli tested minden porcikáját, és amit úgy formálhatsz, ahogyan csak szeretnéd. A babzsák egyszerűen levesz a lábadról, és neked most pont erre van szükséged!

 

 Vakáció- HuppanjBele.hu


És ha már nem is jár ki nekünk az évi két hónapos, szinte kötelező pihenés, akkor igenis keress lehetőséget arra, hogy azt a régi nosztalgikus, láblógatós érzést újra megidézd. Mi kötelezővé tesszük neked, hogy a legfárasztóbb munkanap után, a legnagyobb pörgés közepette is szánj egy kis időt magadra!

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Huppanj bele egy méretes babzsákfotelbe egy sör, vagy éppen egy íncsiklandó limonádé társaságában, és lélegezd be Életed. Adj hálát mindenért, amid van, valamint küzdj mindazért, ami még nincs, és amire még nagyon vágysz. Időnként igenis nézz szembe a múltaddal, a jeleneddel és a jövőddel, és a babzsákfotelen kívül Huppanj Bele önmagadba is.

 

Vakáció Babzsákban - Babzsák Blog - HuppanjBele.hu 


A Vakáció csak egy széria, amelynek sajnos hamar eljön a vége. Ennek ellenére emlékezz csak vissza, hogy a következő esztendőben is pont ugyanúgy vártad, hogy ismét belevethesd magad a nyári szünet sűrűjébe. Egy babzsák pont ugyanezt az élményt jelentheti számodra a mindennapokban is!

 

Ha tehát ejtőzésed idejére egy babzsákfotelt választasz társul, akkor passzív pihenésből nálunk és önmagadnál is garantáltan ötösre vizsgázol!




 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.