Élvezd a friss levegőt babzsákfotelben!  Miért kellene a négy fal közt ücsörögnöd? Válassz kültéri babzsákfotelt és irány ki a szabadba!

Nyári babzsákfotel a szivárvány minden szinében

Ugye neked is feltűnt, hogy nyáron sokkal színesebb a világ? Előkerültek a vidám, könnyed egyre kevesebbet takaró ruhadarabok, villognak a neonszínű bikinik a strandon és most végre valahára a babzsákfoteled is olyan színben pompázhat, amilyenben csak szeretnéd!

Ugye neked is feltűnt, hogy nyáron sokkal színesebb a világ? Előkerültek a vidám, könnyed egyre kevesebbet takaró ruhadarabok, villognak a neonszínű bikinik a strandon és most végre valahára a babzsákfoteled is olyan színben pompázhat, amilyenben csak szeretnéd!

 

VIDEO BLOG
Nézd meg a blogbejegyzésről készült videót, itt:

 
Hangos-Blog 
Ha szívesebben hallgatnád, csak klikk a play gombra!

Ha útközben szeretnéd meghallgatni, töltsd le MP3-ban:

 


Színterápia babzsák módra


Biztosan tudod, hogy minden színnek saját karaktere van, ami hatással van a lelkiállapotodra. Nem mindegy, hogy milyen környezetben ébredünk, éljük a mindennapjainkat. Az új színeket nem elég az alapján kiválasztani, hogy mi tetszik és mi divatos. Sokkal fontosabb, hogy milyen színek között érzed jól magad!
Azt mondd meg nekem, hogy miért ne dobnád fel még jobban a napjaidat, ha semmi extrát nem kell tenned, csak a színekkel variálni? Beszerezhetsz persze egy új pólót, vagy kicserélheted a függönyt a szobádban, de ha valami igazán különlegeset szeretnél, akkor a babzsákfotel lesz az, ami neked kell!

Szerencsés helyzetben vagy, hiszen bővült a színpalettánk és te is beszerezhetsz egy olyan színű babzsákfotelt, amire most igazán szükséged van!

 

● A napsárga szellemileg felfrissít,
● a kék inspirál és erőt ad, ha feltöltődnél,
● a zöld az örök fiatalság és a megújulás színe,
● a lila misztikusságot sugároz,
● a narancssárga pedig örömmel tölt el!

 

És ez csak néhány a legmenőbbek közül!
Az élénk, vidám árnyalatok alapvetőn boldogságot hoznak a mindennapjainkba, ezért ha finomhangolnád a lelkedet, akkor nézd meg az anyagkínálatunkat!

 

Élvezd a friss levegőt babzsákfotelben!  Miért kellene a négy fal közt ücsörögnöd? Válassz kültéri babzsákfotelt és irány ki a szabadba!
 

Ellenállhatatlan új színek!


Higgy a saját szemednek és nézd meg, hogy a debreceni Campus Fesztiválon milyen babzsákfotelekben lazultak a fesztiválozók!
Elég rápillantani és máris mosolyt csal az arcokra. :)
Ha egyszínű babzsákot szeretnél az új kültéri anyagokból, azt tök egyszerűen megrendelheted a webshopunkban. Ha viszont pont ilyen bolondos babzsákra vágysz, mint ami a fesztiválozóknak van, akkor kérd bátran! El nem tudod képzelni, mennyi trükkös elképzeléssel kerestek már minket.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Tudod miben más egy babzsákfotel, mint a többi bútordarab?


Oda viheted, ahová csak akarod!
Délután napoznál a medence partján? A kertben söröznél a haverokkal? Vidd ki, húzd magad után a fűben!
A kültéri huzattal készült babzsákfoteleknek nem árt sem a forróság, sem a víz, ráadásul ha valamilyen katasztrófa folytán az a drága sör ráborulna, hát az sem okoz gondot. Csak letörlöd és pillanatok alatt megszárad, már huppanhatsz is bele újra!

 

Nyúzhatod egyedül, de simán belefértek ketten, hárman is! Főleg a leghatalmasabb XL modellek, azok, amiket akár többen is nyúzhattok egyszerre. Mert sok jó ember kis helyen is elfér, ugye?
Az XL Párna nyújtja a legnagyobb kényeztetést, hiszen az a legnagyobb. De vigyázz, ennek kell a legnagyobb hely a szobádban vagy a teraszodon!


A legnépszerűbb pedig az XL Bab babzsákfotel, ami igazán kényelmes ülőhely, és méretei ellenére igencsak könnyű, még egy gyereknek sem okoz gondot odébb vinni.


Az én kedvencem pedig a HB! XL, ami olyan nyugágyszerű, félig ülős, félig fekvős, olvasós, laptopozós, játékkonzolozós babzsák.

 

Aki egyeduralomra tör és nem osztozik a babzsákján, annak a Neo a babzsákfotel a legjobb választás.

Neo babzsákfotel ultra menő színekben! Az idősek azért imádják, mert könnyű belőle felállni! Huppanj Bele!


Ez a babzsákfotel kiválóan tartja a hátat, fejedelmi ülőhely és valljuk be, ez a palaszürkével kombinált összeállítás még azokat is meggyőzi, akik kevésbé bírják a harsány színeket. És ezt a babzsákfotelt az idősebbek is örömmel használják, mert ebből a legkönnyebb felállni. Ahogy ők mondják „kikászálódni”… ;)

 


Kedvet kaptál te is egy színes babzsákfotelhez?


Mivel az új anyagok érkezésével teljesen lázba jöttünk, meg sem álltunk, amíg nem készítettünk mindegyik modellből legalább egyet!
Van kicsi, közepes, és nagy babzsákfotel is. Egészen pontosan Mini, Junior és XL. Mi így neveztük el a különböző méreteket. Mind strapabíró kültéri huzattal, csak hogy mindenkinek jusson egy, ami a szívéhez közel áll.

 

Ez pont azért jó, mert a babzsák használatban nincs alsó- vagy felső korhatár!
Lehetsz kisiskolás, kamasz, de simán akár nagypapa is, nem számít! Hiszen a babzsákfotel mindenki számára egy olyan ergonómikus ülőhely, amiben pihentető az ülés, a fekvés.

 

 

Nálunk nincs sem magasság-, sem súlykorlát!
Bármekkorára is nőttél, itt biztosan találsz magadnak megfelelő méretű babzsákot, ami kellemesen körülölel és el tudsz benne lazulni. Akkor is bírni fog, ha nem vagy az a kimondott nádszál típus… Ezért bírja azt is, ha többen huppantok bele.

 

 

Egyetlen mellékhatással azért mindenképpen számolj:
garantáltan megszabadulsz a nyak- és hátfájásodtól.

 

Raktárunk polcai már roskadoznak az új babzsákfotelek alatt! Ezek a babzsákok csak arra várnak, hogy egy olyan gazdára találjanak, aki:

 

● Nem akar sokat vacakolni a tisztítással.
● Kényelmes, mobil ülőhelyre vágyik.
● Szeretne végre valóban pihenni.

 

Ha úgy érzed, hogy ez mind igaz rád, hát ne késlekedj! Csapj le az első darabokra, légy te a leggyorsabb és minden babzsák-tulajdonos közt a legmenőbb!


Dobd fel a lelkedet új színekkel, az otthonodat egy vidám babzsákfotellel, hogy igazán felejthetetlen legyen ez a nyár!

 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.