Meghitt adventi esték kényelemben

Meghitt adventi esték kényelemben

Gyertyaláng, fahéj illat és az a csendes várakozás, amivel előkészítjük a szívünket az év legszebb ünnepére - hamarosan itt van. Jól is esik az egész éves rohanás után kicsit szabadságra küldeni a lelkünket és elmerengeni azon, milyen jó, hogy élünk, lélegzünk és megoszthatjuk a mindennapjainkat valakivel. Ezek az igazi értékek.

Gyertyaláng, fahéj illat és az a csendes várakozás, amivel előkészítjük a szívünket az év legszebb ünnepére - hamarosan itt van. Jól is esik az egész éves rohanás után kicsit szabadságra küldeni a lelkünket és elmerengeni azon, milyen jó, hogy élünk, lélegzünk és megoszthatjuk a mindennapjainkat valakivel. Ezek az igazi értékek.

Amilyen gyorsan elment ez az év, olyan gyorsan lesz itt a szenteste, gőzerővel ajándékokat kell venni, dönteni az ünnepi menüről, stressz, stressz és még több stressz!

Nehéz megállítani a gondolatainkat, mert minden a sietség körül forog. Pedig meg kellene végre látni az ünnep lényegét. Ne az legyen az este fénypontja, hogy a széttépett csomagolópapír halmok közepén ülve sóhajtunk fel: “Végre túl vagyunk rajta!”



Nyugalom, lazíts egy kicsit!


Ezért fontos a 4 advent vasárnap, hogy felkészítsük magunkat lélekben a legszebb percekre. Ha csak egy órácskát is, de magadban, csendben tudsz lenni ezekben a napokban, akkor többet ad majd neked az idei ünnep, mint bármikor máskor!

 

Meghitt adventi esték kényelemben

Ha van már otthon babzsákfoteled, akkor előnyben vagy, hiszen ha elnyúlsz benne és behunyod a szemed, máris relaxálhatsz. Így könnyebben rendezni tudod a gondolataidat, rendszerezni a tennivalókat. Sokkal jobb, mintha egy asztal fölé görnyedve próbálnál jegyzetelni.

Ugye nem akarsz kimerülten karácsonyozni? Jól esne végre pihenni is ezeken a napokon? Rohantál már eleget az elmúlt években?



Változtass a szokásaidon, ne hajkurászd az ajándékokat hétvégente!

Rendeld meg a vágyott babzsákot itt a neten kényelmesen, otthonról!



Miért jó ez neked?
Van sok-sok weboldal a neten, amin nehéz kiigazodni. Van, hogy ami a shopban fent van, nincs is raktáron. Várni kell, telefonálni, aggódni, hogy egyáltalán megérkezik-e időben, amit rendeltél. A Huppanj Bele! oldalán ilyet nem tapasztalhatsz!

Most is csak néhány kattintásra vagy csak a babzsákfoteled megrendelésétől. Meg is számolom mindjárt, hány kattintásra...8, azaz nyolc klikk és már házhoz is viszi a futár a kényelmes, ölelős, babzsákfoteledet!

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

Mondok neked valamit:
Ha ideges vagy, akkor is lesz ünnep. Ha nyugodt vagy, akkor is.
Szerintem válaszd az utóbbit.


Téged mi nyugtatna meg?

Ha jönne egy tündér és varázspálcájával ide teremtene mindent, amit be kell szerezned?


Akkor elvészne a keresgélés öröme!
Viszont itt van a lehetőség, hogy biztosra menj és olyan karácsonyi ajándékot vegyél szeretteidnek, aminek valóban örülnek!
Mert az ünnep közeledik bizony, megállíthatatlanul telnek a napok. Múlt héten már egy csokimikulás-hadsereg előtt álltam értetlenül a boltban, ma meg szaloncukrot ajánlgatnak nagy serényen az eladók. Remélem, nem tavalyi… :)

A babzsákfotel viszont mindig friss, és trendi színekben pompázik!


Tudtad, hogy a 2016-os év színe a gránátalma és a derűskék? Ezeket a színeket is megtalálod nálunk.
Sőt, már 2017-re készülünk, így nem lesz ódivatú, akit karácsonykor Rózsaszín (nem csak kislányoknak…) illetve vörös, gránátalma színű Huppanj Bele! babzsákfotellel ajándékozol meg. Válassz a Textilbőr, Bútorszövet, vagy NanoTextil anyagaink közül, mert itt találod a legjobb árnyalatokat!

A lakberendezési trendekhez is szeretnél igazodni? 2017 a földszínek, a spektrumkék, vagy óceánkék és a napsárga színek éve lesz! Retro pamut, illetve Kültéri huzataink között már ezek is elérhetőek.

Itt választhatsz szövet típust és színt a babzsákodhoz!


Most már Te is látod, milyen egyszerű az ajándékválasztás?
Szükséged van valamire, aminek örül, aki kapja: ez egy babzsákfotel. El sem kell menned otthonról, nem szükséges a hátadon haza cipelned, hiszen házhoz szállítjuk a megrendelésedet!

Ha nem szeretnél szállítási költséget fizetni, akkor a babzsákfoteledet átveheted személyesen is nálunk, Debrecenben, illetve Debrecen területén belül ingyen kiszállítjuk Neked!

 



Mikor rendeld meg, hogy karácsonyra meglegyen?

 

Ha olyan babzsákfotelt szeretnél, ami nincs éppen raktáron, akkor a várható kiszállítási idő a megrendelés napjától legfeljebb 2 hét lehet.


Viszont azt mindenképp kalkuláld bele, hogy
- a legnépszerűbb színek Karácsonyhoz közeledve könnyen elfogyhatnak!

December közepén már a szövetek gyártói javarészt a téli szabadságukat töltik. A gyárak leállnak, és csak január derekán pörögnek fel újra.

Ezért a helyedben én nem várnék, most rendelnék!

Mert nincs annál bosszantóbb, mint azzal szembesülni, hogy a leginkább áhított babzsákfotel, a kedvenc színedben már elfogyott...

 

Ha hamarabb szeretnél beszerezni egy új babzsákfotelt, akkor válassz raktárkészletünkből, vagy hívj minket egyedi ajánlatért!

Kukkants be a babzsák raktárba!

Itt a számunk, hívhatsz is!
Huppanj Bele! Info vonal: 20-265-0646 - Segítőkész ügyfélszolgálat vár. :)
 

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.