Hull a pelyhes fehér hó... Babzsákfotel! Jaj de jó!

Hull a pelyhes fehér hó... Babzsákfotel! Jaj de jó!

Eleged van abból, hogy az ajándékok kibontásakor nem mindenkinek őszinte a mosolya? Hogy hetekig járod az üzleteket és még sincs egy épkézláb ötleted, hogy kinek, mit vegyél karácsonyra? Akkor itt egy különleges ötlet, ami megoldja ezt a gondodat!
Fenyőfa, csengőszó... meglepetés! Olvasás Hull a pelyhes fehér hó... Babzsákfotel! Jaj de jó! 4 perc Következő Meghitt adventi esték kényelemben

Eleged van abból, hogy az ajándékok kibontásakor nem mindenkinek őszinte a mosolya? Hogy hetekig járod az üzleteket és még sincs egy épkézláb ötleted, hogy kinek, mit vegyél karácsonyra?

 

Akkor itt egy különleges ötlet, ami megoldja ezt a gondodat!

 

És mitől különleges, amit ajánlunk neked? Mert olyat mutatunk, ami elfér a fa alatt, nem kell 10m2 csomagolópapír, hogy ajándék-formába varázsold és mégis extra kényelmes.

 

Ugye azt Te is tudod, hogy a nagy, ölelős babzsákfotelnek hely kell. Nem olyan, mint egy kis szék, ami fixen valamekkora, hanem szinte önálló életet él alattad: van, ahol támaszt, van hogy erre dől, amarra meg leomlik, ahogy a testedhez idomul. Ám nem mindenki tud a pici szobájába betenni egy ilyen extra cuccot, így készítettünk olyan méretű babzsákokat, amik a relax-sarokba, kisszobába, galériaágy alá is beférnek. Ezekből válogathatsz:

 

Hull a pelyhes fehér hó... Babzsákfotel! Jaj de jó!

 

 

 

Itt a HB! JUNIOR

   

Nyugágy szerű kényelem kis méretben, csupán 90x120cm. Ezt már boldogan nyúzhatják a nagyobb fiúk, lányok. Kifejezetten jól néz ki, mivel színkombinációban kérheted. Az alja fekete textilbőr, hogy jól bírja a strapát. A teteje pedig lehet bordó, szürke, narancs...amit csak szeretnél!

Tini szobába szinte kötelező, így ha kamasz van a családban, akkor ez a tuti befutó meglepetés karácsonyra!

 

 

 

 

   

Itt a MINI BAB

 

Ha kisgyermeknek keresel kényelmes ülőalkalmatosságot, akkor ez való neked! A gyerekszoba berendezését kiegészíti ez a 65cm átmérőjű babzsákfotel, ami kifejezetten óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek készült. Vidám színek közül választhatsz, de ne feledkezz meg arról, hogy vagy mosható legyen a huzat, vagy pedig nano-textil borítással kérd. Tudod, a kicsik kreativitása határtalan, összerajzolnak, kiöntenek, maszatolnak…

 

 

 

Itt a JUNIOR BAB

 

 

A felnőtt babzsákfotel kistestvére kamaszoknak és felnőtteknek. Ebben elterülve már nyugodtan el lehet lazulni, olvasni, zenét hallgatni. Mindössze 90cm az átmérője, így nem foglal még annyi helyet sem, mint egy normál fotel. Kerek, jól formálható, kényelmes. Egy szép pont...azaz pötty a lakásban.

 

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

 

 

 

Itt a NEO

 

Egy zseniális megoldás azoknak, akik kicsit konzervatívabbak forma tekintetében. Ez egy olyan fotelnek álcázott babzsák, ami kényelmes, kellemes ülőfelületű, erősebb hát támasztékkal, mint a hagyományos babzsákok. Jó, hogy viszonylag magasra kell ülni benne, így akinek nehezebben megy a felállás egy puha felületről - idősebbek, izületi betegségekkel küzdők - azok is könnyedén talpra szökkenhetnek belőle.

És ami még egyedivé teszi, az az általa elfoglalt hely mérete: Mindössze 85cm-t igényel a szobád területéből, semmi többet!

 

Ezekből biztosan tudnál válogatni, ha szobánként csak 1-2 darabra van szükséged.

 

És mi van akkor, ha nagy a család, akik gyakran összejönnek, vagy a barátaid jelennek meg csapatostól rendszeresen? Esetleg a gyermekeid iskolatársai, haverjai esnek be délutánonként? Elég ciki ilyenkor a padlóra, konyhaszékre ültetni a vendégeket, ha a kanapé megtelt…

 

 

Itt a bandázós megoldás, ami kicsi és könnyű, mindenhová illik:

 

Kocka Puff és Hengeres Puff

 

 

40-45cm-es méretükkel mindenhol jól mutatnak. Ha különböző színeket és formákat választasz, olyan lesz, mintha cukorkákat szórnál szét a padlón a szivárvány minden színében! Mivel ez a típus is rendelhető bútorszövet, illetve textilbőr külsővel, így a jelenlegi bútoraidhoz illő árnyalatot is rendelhetsz. A puffokat könnyen párosíthatod a kanapéddal, meglévő fotelekkel, ami mellett lábtartóként is jó szolgálatot tesznek majd.

 

 

Válogatásra fel! Ha még egyéb segítségre is szükséged van, töltsd le ingyenes tanulmányunkat a babzsákfotelekről!

 

Ha már döntöttél és vásárolnál, nézd meg a raktárkészletünket, vagy rendelj egy szívedhez közel álló babzsákfotelt!

 

 

Mindjárt itt a "Hull a pelyhes..."!
Kevesebb mint 7 hét és az ajándékokat bontjuk a fa alatt.
Ha őszinte mosolyokat szeretnél látni szeretteid arcán, akkor huppanásra fel!!!

 

 

 

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.