Hogyan válassz babzsákfotelt? 3.rész

Hogyan válassz babzsákfotelt? 3.rész

A blog sorozat előző két részében kiválasztottuk a babzsákfotel méretét, letettük a voksunkat a legtutibb babzsák forma mellé, most lássuk, milyen huzat anyagot is válasszunk?! Az idők során láttam már sok "csodát", teszteltem rengeteg anyagot, tisztában vagyok az alapanyagok dömpingjével, és azzal is, hogy túlnyomó többségük nem alkalmas babzsákfotel készítésére.

A blog sorozat első illetve második részében kiválasztottuk a babzsákfotel méretét, letettük a voksunkat a legtutibb babzsák forma mellé, most lássuk, milyen huzat anyagot is válasszunk?!
Nem célom, hogy bármelyik céget is rossz színben tüntessem fel. Az viszont mindenképp, hogy Te korrekt és kimerítő választ kaphass a fenti, fontos kérdésedre. Épp ezért, egy valamit fontos megjegyeznem mindjárt az elején. A Huppanj Bele! Babzsákok a legjobb minőségű huzat anyagokkal készülnek, hogy hosszú távon is igazán elégedett lehess.
Az idők során láttam már sok "csodát", teszteltem rengeteg anyagot, tisztában vagyok az alapanyagok dömpingjével, és azzal is, hogy túlnyomó többségük nem alkalmas babzsákfotel készítésére. Legtöbb saját kezű próbálkozás is - többek között - ezen a ponton vérzik el...

No de, lássuk a huzat anyagokat, hogy igazán Neked való babzsákfotelt választhass.
 

 

4. Milyen huzat anyagot válasszak?
 

Textilbőr
A kényelem csúcsa, ínyenceknek! Prémium kategória.     -     Textilbőr színválaszték


Biztosan láttál már hagyományos műbőr anyagot, ami összerepedezett, töredezett volt, vagy akár lehámlott, így finoman szólva is gusztustalan benyomást keltett. Ha ez a kép él a fejedben textilbőr hallatán, nem csodálkozom, de kérlek, írjuk újra ezt a víziót.
A Huppanj Bele! Babzsákokhoz kizárólag prémium minőségű textilbőr anyagokat használunk, amik időtállóak, kellemes tapintásúak, elegánsak, és könnyedén tisztíthatóak. Nedves törlőkendővel - legjobb a babatörlő kendő - elég áttörölni.
Az illatukon és az árukon kívül, minden másban megtévesztésig hasonlítanak a valódi bőrhöz. Az sem mellékes, hogy közben egyetlen állatnak sem esett bántódása… (Félreértés ne essék, nincsen semmilyen illata, szemben a valódi bőr egyedi illatával.)
Örök dilemma autó kárpitok esetében is, hogy bőr, vagy szövet legyen? Ha a kocsiban nem szereted a bőrt, babzsákból se ezt válaszd. Ha kocsikban bőr párti vagy, ezt is imádni fogod! A párhuzam nem tökéletes, mert míg a kocsi nyáron felforrósodik, télen majdhogynem jéggé fagy, a textilbőr babzsákokat leginkább belsőtéren használjuk, ahol nincsenek ilyen szélsőséges hőmérsékletek. Így marad a kompromisszum nélküli, pazar kényelem.
Exkluzív megjelenésű anyag, amit még mosni sem kell.

Ha ezt az élményt szeretnéd tovább fokozni, akkor válassz metál fényű textilbőrt (Textilbőr - Metál). Igazán különleges, egyedi, modern megjelenést kölcsönöz álmaid babzsákfotelének!

 


Kültéri
Ki a szabadba!     -     Kültéri színminta


Bírja a vizet, a napsütést, az esőt, a hőséget, a fagyot és a havat is! Egyaránt használhatod kint a kertben, fűben, homokban, vízben, vagy akár bent a lakásban is. Hálás, szinte mindent kibír!

A sorozat első , "Szeretném kültéren is használni?" részében említettünk már néhány fontos tulajdonságot erről a vízálló anyagról.
Fontos, ha külső téren is szeretnéd használni babzsákfoteledet, akkor mindenképp ezt tanácsolom. Ugyanis ez képes ellenállni a kinti használat viszontagságainak.
A szabadtéri használat közben szerzett nagyobb foltokat a kerti slaggal is lelocsolhatod, vagy vizes ronggyal, szivaccsal, puha kefével finoman tisztíthatod, mintha kocsit mosnál. Ha súlyosabb a helyzet, a huzatot levéve, kifordítva, mosógépben kimoshatod.

Sokan - könnyelműen - állítják, hogy a babzsákuk UV álló. Alaposan járd körbe a dolgot, és ne dőlj be!
A brutál UV sugárzást igen kevés anyag állja a kősziklán kívül. Ezt Te is könnyen beláthatod, hiszen még a borsos árú luxus autók fénye, csillogása is mattul idővel.
Így azt tanácsolom, ne hagyd napokig babzsákodat a tűző napon. Ha nem használod takard le, vagy vidd árnyékba.
Így tuti, hogy hosszú évekig kitart melletted, jöhet eső, vagy szélvihar! A kerti partin pedig nincs párja! Ha pedig van… akár több is, a barátaid imába foglalják majd a neved, meglásd! :)

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Pamut
A legnépszerűbb!     -     Pamut színek


Kétségtelen, hogy a legnépszerűbb, és árát tekintve is a legbarátibb babzsákfotel huzat anyagok. Népszerűségét a kellemes tapintásnak, természetes mivoltának és nagy színválasztékának köszönheti. Nálunk kétféle, 100%-osan tiszta pamut huzat anyagból választhatsz. A Retro és a Trend, más kollekció, más gyártó, de mindkettő strapabíró, jó színtartósságú, természetes anyag.
A színek alapján válassz közülük. Ha pedig többet rendelsz, azt javaslom lehetőleg ugyanabból a kollekcióból válassz.
Praktikus, hiszen a külső huzatot lecipzározva, mosógépben kifordítva 30-40 fokon kimoshatod.

A fogyasztóvédelmi vizsgálatok kiábrándítók: minden harmadik 100 % pamutnak jelzett ruhanemű teljesen, vagy legalább részben szintetikus! A "Nem mindig pamut, ami annak látszik" című korábbi blogbejegyzésem fényt derít néhány a témával kapcsolatos égbekiáltó hibára!

 

 

Farmer
Blue Jeans, az örök darab!     -     Farmer anyag


Azt hiszem ez az, amit senkinek nem kell bemutatni! Párhuzamos/dupla varrással, az XL Bab és a Junior Bab farzsebekkel, vagyis igazi blue jeans feeling, az örök darab. Minden környezetben jól mutat, legyen az retro, vagy ultra modern. Ezt a világszerte népszerű anyagot ajánlom kortól függetenül mindenkinek, aki egyébként is szívesen visel farmert, aki szereti a sportosan elegáns, vagy akár a vad, rockos vonalat. Bírja a strapát ezt nem fogod kitérdepelni...! :)
Ha szükséges, kimoshatod a sötétebb farmernadrágjaiddal együtt.
Kényelmesebb lesz, mint a legkedvesebb farmer gatyád, ezt garantálom!
 

 

Natúr
Ha az ár a legfőbb szempont.     -     Natúr anyag

 

Tulajdonképpen a babzsákok belső huzata, bélése készül ebből műszálas anyagból. Csak akkor válassz Natúr babzsákfotelt, ha minden kötél szakad, és tényleg az ár a legfontosabb szempont a választásnál.
Külső huzatként nem ajánlom, pusztán egy esetben:

- Ha nehezen döntesz vásárlási kérdésekben, és szeretnéd először kipróbálni, hogy mégis milyen ez a babzsák feeling?! Mert ha bejön, utólag rendelhetsz hozzá való huzatot. Ezt úgy mondjuk, "Csak huzat". (A babzsák összköltsége így is ugyan annyi, csak plusz egy postaköltséget kell állnod ez esetben.)

Fogd fel úgy, mint mikor veszel egy ágynemű garnitúrát. Azt sem használod önmagában, hanem húzol rá ágynemű huzatot. Úgy szebb és hosszabb életű lesz, valamint tisztán tartható.
Mivel ebből nem készül levehető huzat, így ennek a mosógépben való tisztításáról le kell mondanod. Ha mégis szükségesnek látod, alternatív módszerekhez kell folyamodnod.

 

 

Ha továbbra is bizonytalan vagy a fenti kérdésekben, keress minket bátran, örömmel segítünk! Írd meg itt a véleményedet, kérdéseidet!

Hamarosan jön a negyedik kérdés, hogy "Belső huzattal, vagy belső huzat nélkül?"! Egy cseppet sem mellékel kérdés, úgyhogy légy résen!

 

 

A "Hogyan válassz babzsákfotelt?" sorozat részei:

  1. Szeretném kültéren is használni?
  2. Mekkorát válasszak?
  3. Melyik modellt válasszam?
  4. Milyen huzat anyagot válasszak?
  5. Belső huzattal, vagy belső huzat nélkül?
+1. Tanács, amivel szinte az idők végezetéig biztosíthatod a kényelmedet!

 



 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.