Előzd meg! Ha elkéstél, pihend ki a babzsákban!

Előzd meg! Ha elkéstél, pihend ki a babzsákban!

Támadnak a vírusok – légy erősebb náluk! Itt a jó idő, ezzel együtt sajnos a vírusok is megjelentek, miért is ne? Jó, ha mindent megteszünk, hogy elkerüljük őket, ha már megvan a baj, akkor pedig azért, hogy minél előbb kigyógyuljunk az influenzából.
Jaj, csak étkészletet ne! Olvasás Előzd meg! Ha elkéstél, pihend ki a babzsákban! 3 perc Következő Együtt minden jobb!

Támadnak a vírusok – légy erősebb náluk!


Itt a jó idő, ezzel együtt sajnos a vírusok is megjelentek, miért is ne? Jó, ha mindent megteszünk, hogy elkerüljük őket, ha már megvan a baj, akkor pedig azért, hogy minél előbb kigyógyuljunk az influenzából.

Kerülj elébe!


Mit tehetsz, hogy elkerüld a lábadról ledöntő kórt, hogy ne kelljen naponta százas papír-zsepire költened, és ne a köhögéstől legyen izomlázad?


Jó adag C-vitamint vegyél magadhoz – lehetőleg természetes formájában, igyál homoktövis szörpöt, egyél sok narancsot és a citromos tea is jól jöhet a vitaminpótlásra, az immunrendszer felturbózására. A sok folyadék amúgy is alap, hiszen nagyon hatékony méregtelenítő és ellenállóbbá válhatsz a betegségekkel szemben.


Ha már „bekaptad”


Ha mégis érzed, hogy itt a baj, és úgy tűnik, nálad is bekopogtatott a hívatlan és egyáltalán nem várt vendég, jönnek a tünetek, fáj a fejed, a végtagjaid is ólomnehezek, és még a lázad is felszökik, akkor tudd, ez ő, maga az influenza! Ilyenkor a következőt teheted, miután hazajöttél a doktortól:
Otthon maradsz és behuppansz a babzsákodba. A babzsák hívogató kényelme most aztán igazán jól fog jönni!

 

Elozd meg Ha elkestel, pihend ki a babzsakban


Ezt a betegséget mindenképpen ki kell pihenni, ki kell feküdni, hogy megkíméld magad az esetleges szövődményektől, ami már nem tréfadolog!


A láz önmagában nem rossz, sőt azt jelzi, hogy szervezetet elkezdte a küzdelmet a vírus ellen és jó eséllyel ez sikerülni is fog neki!

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 


A babzsákfotel a legjobb hely, a pihenésre, oda begubózva, betakarózva segíthetsz szervezetednek a gyógyulásban. A babfotelben nem fogsz háborogni, hogy már napok óta fekszel és eluntad magad, vagy épp már a sok fekvéstől fájdult meg mindened. A babzsák hatalmas előnye, hogy a több napi pihenés is jól esik benne, hiszen a testhelyzeted könnyedén változtathatod benne, nem lesz akadálya a gyógyulásodnak.


Készíts magad mellé – kérd meg párodat, hogy tegye meg ő, ha még talpon van – több adag, forró gyógyteát, egy jó könyvet, vagy nézz meg egy jó filmet, ami talán eltereli picit a figyelmed arról, hogy nem vagy épp túl jól! Aludj nagyokat és – ha már úgysincs mit tenned, hiszen elkaptad – használd ki a pihenéshez szükséges időt, élvezd a kényelmet a meleg szobában, a babzsákodban!


Amikor jobban vagy, alaposan szellőztess ki, a plédedet gondosan mosd ki és a babzsákot is tisztítsd át alaposan, hogy egyetlen baci se maradhasson benne! Hátha családtagjaid megússzák! Ha nem, akkor légy jó fej, és add kölcsön a babfotelt nekik pár napra!



 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.