Boldog Valentin Napot!

Boldog Valentin Napot!

Emlékeztek, mit mondtunk?: “ Azt szeretnénk, ha a Szerelmesek Napján a mi vásárlóink lennének a legboldogabbak! ” Őszintén reméljük, hogy sikerült megvalósítanunk a tervünket! Aki csodaszép, piros XL Bab babzsákfotelt kapott ajándék szív formájú párnával, biztosan boldogan veszi birtokba azt a párjával együtt. Nézzetek egy jó filmet, bújjatok össze, legyen ez a nap az egymásra figyelésé!

Emlékeztek, mit mondtunk?:

Azt szeretnénk, ha a Szerelmesek Napján a mi vásárlóink lennének a legboldogabbak! ”

Őszintén reméljük, hogy sikerült megvalósítanunk a tervünket!

 

Aki csodaszép, piros XL Bab babzsákfotelt kapott ajándék szív formájú párnával, biztosan boldogan veszi birtokba azt a párjával együtt. Nézzetek egy jó filmet, bújjatok össze, legyen ez a nap az egymásra figyelésé!

És milyen jó lenne, ha gyakrabban megtehetnétek, hogy nem a feladatokkal, a problémákkal, hanem egymással törődtök! Szerencsére a babzsákfoteletek mindig vár titeket egy kis közös lazításra.

 

A legkedveltebb klasszikus babzsákfotel, Valentin Napi Kényeztető Csomagban! HuppanjBele.hu

 

Ha most esetleg lecsúsztál a Valentin napi ajánlatról, akkor nézz körül a raktárban, mert prémium textilbőr babzsákfoteleket is találsz, ajándék belső huzattal!

 

 

Boldog Valentin Napot Kívánunk! - HuppanjBele.hu Babzsákfotel webáruház

 

A babzsákfotel farsangi alap felszerelés

 

Pont a legjobbkor jársz itt, így még lesz időd beszerezni a farsangi bulira egy könnyen tisztítható babzsákfotelt. A gyerekek könnyebb belelendülnek a nagy mulatozásba, így elkerülhetetlen, hogy egy kiborult üdítővel, vagy lepotyogó sütidarabokkal összemaszatolják a környezetüket.

 

A textilbőrről egy mozdulattal letörölheted a szennyeződéseket nedves ruhával. Nincs szükség mosásra, szárításra, mert a babzsákfotel külső textilbőr bevonata nem ereszti át a nedvességet, ha kiömlik az üdítő, vagy rácseppen a mártogatós.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu
 

 

 

Ha mégis szeretnéd lehúzni a babzsákfoteledet, hogy egy alapos tisztításnak (mosásnak azért ne!) vesd alá, akkor a belső huzat megvéd téged attól, hogy polisztirol-gyöngyök árasszák el az otthonodat. Ha pedig idővel veszít a kényelmes tartásából, akkor itt rendelhetsz utántöltő anyagot hogy visszanyerje újkori formáját.

 

 

Téltemetés, busójárás

 

A farsangi időszak rengeteg programot tartogat! Mégis a legjobb az egészben, hogy a busók elűzik a telet a nagy zajjal, a kiszebáb égetéssel pedig végre a füsttel együtt száll el a téli zimankó és a betegségek.



Őszintén szólva piszkosul szurkolni fogok nekik! :)
Bár imádjuk a téli sportokat – én a snowboardozom, Viki síel, a gyerkőcök meg főképp a szánkót bírják – de mivel ritkán van felénk ilyen masszív hideg, már örülnénk egy kis tavasznak… :)
Addig is marad az esti babzsákokban vackolódás, hancúrozás és esti mesélés. A havas lejtőkért pedig utazunk inkább, amikor csúszni támad kedvünk.

 


Szóval, ideje lassan leporolni a kültéri babzsákfoteleket és kiegészíteni a készletet, hogy a tavasz első napsugarait már a teraszon ülve élvezhessük!

 

Ha pedig, még 2017.02.15. 12:00 előtt olvasod ezt a cikket, a Valentin Napi Kényeztető Babzsákfotel Csomagokat feltétlenül nézd meg! Ha mázlid van, még van belőlük!


De 15-én délben vége a bulinak! Én csakúgy mint máskor, most sem lesz ráadás.

 

 

Katt ide a Valentin napi ajánlatért!

 

 

Egy kis ízelítő, a Valentin Napi Csomagokból:

 

 

Szív alakú babzsák puff, Valentin napral! Vadiúj, Limitált modell! HuppanjBele.hu

 

Szív alakú babzsák puffok ingyen szállítással, Valentin napral! HuppanjBele.hu

 

Junior Bab babzsák ajándék szív alakú párnával + ingyen szállítással! HuppanjBele.hu

 

A legnépszerűbb babzsákfotel felnőtteknek, Szív Alakú Ajándék Párnával és Ingyenes Házhoz Szállítással! - Valentin Napi Kényeztető Csomagban

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.