Apróknak – Mini Bab

Apróknak – Mini Bab

Mindig nagy dilemma, hogyan rendezzük be az kisgyermek szobáját. Nos, nem könnyű feladat valóban, hiszen a gyermek kényelme szinte a legfontosabb szempont, hogy egészségesen fejlődhessen.

Mindig nagy dilemma, hogyan rendezzük be az kisgyermek szobáját. Nos, nem könnyű feladat valóban, hiszen a gyermek kényelme szinte a legfontosabb szempont, hogy egészségesen fejlődhessen.


Jó, ha mindezek mellett tisztában vagyunk azzal, hogy a bútor, amit választunk számára, nem csak kényelmét, de tökéletes ergonómiáját is kell, hogy biztosítsa. A felelősség rajtunk, szülőkön van, hiszen a kicsik még nem tudnak választani, ők még nem tudják eldönteni egész kis korban, hogy számukra mi a jó. Bár az is tény, hogy ez az évek múlásával radikálisan változik! 


Szerintünk a babzsák a megoldás! És a jó hír, hogy a Mini Bab látványa nem okoz nekik sem csalódást és örömmel látják azt kis birodalmukban, és pillatanok alatt birtokba is veszik.

 

Apróknak – Mini Bab


A kicsiknek készült babzsákfotel a nagyoknak megalkotott XL Babhoz hasonlít leginkább, hiszen formája ugyanolyan, kényelme is megegyezik a felnőttekével, csak a mérete különbözik attól.


A kicsik imádják, hiszen pillanatok alatt felfedezik, hogy bármelyik széknél kényelmesebb, megfeledkezve magukról a játék közben, akár el is dőlhetnek benne, ugrabugrálhatnak, hancúrozhatnak, akármilyen pozíciót felvehetnek és ezt ők is kifejezetten élvezik. Ebben a kicsiknek készült babzsákfotelben valóban öröm a játék és az ülés is maga a kényelem. A fenti állítások valóságtartalma leginkább a gyermekek arcán látható mosoly és önfeledt játék által bizonyosodik be, örömük magáért beszél, ha ezt az ülőalkalmatosságot használják.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 


Nyilván megkérdezik majd az óvónénit is, hogy ugyan miért nincsenek az oviban is babzsákok. Nos igen, érdemes lenne elgondolkodni ezen is, hiszen a babzsákok nem csak kényelmesek, de a strapát is remekül bírják, kiszolgálhatnak több száz gyermeket is, évek hosszú sora alatt. Nem árt neki sem egy kiöntött karamellás tej, sem pedig a hosszas „nyüstölés”.


Huzata még mosógépben is mosható, különösebben óvni, védeni sem kell, egy mosással könnyedén patyolat tisztára varázsolható!


Kisembereknek kisfotel, abból is a babzsák az igazi!

___
 

Szerinted élveznék a gyerkőceid a gyerekszobában?
Örömmel segítek!
Nézd csak:

 

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy a világ legkényelmesebb helyét élvezhessétek!



 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.