Babzsákok a Lego Palotában

Babzsákok a Lego Palotában

Jártál már a nyíregyházi Lego Palotában? Ha nem, akkor gyorsan kapd fel a cipőd, mert ez egyszerűen kihagyhatatlan élmény! Hogy mi köze van a babzsákfoteleinknek a belvárosi sétálóutcában lévő interaktív játszóházhoz? Ragadd meg anyu és apu kezét s addig el se engedd míg be nem léptek a csodák e tárházába. Ott minden babzsák titokra is fény derül...

Jártál már a nyíregyházi Lego Palotában? Ha nem, akkor gyorsan kapd fel a cipőd, mert ez egyszerűen kihagyhatatlan élmény!
Hogy mi köze van a babzsákfoteleinknek a belvárosi sétálóutcában lévő interaktív játszóházhoz? Ragadd meg anyu és apu kezét s addig el se engedd míg be nem léptek a csodák e tárházába. Ott minden babzsák titokra is fény derül.

 

Babzsákfotelek és babzsákok a Lego Palotában - HuppanjBele.hu

 

Azt is garantálom, hogy a lélegzeted is eláll a robotizált, mozgó Lego figuráktól. Mert van itt minden, amiről mi anno csak álmodozhattunk. Lego, minden mennyiségben, ameddig a szem ellát. És, hogy kipróbálhatod-e? Még szép! Ügyes kis kezek építenek itt elvarázsolt kastélyt, űrhajót, robotot, meg mindenféle szuper miegymást.

 

A szemed, szád is tátva marad, pedig a konzol szobáról még nem is beszéltem! Mert hyper űrsebességre kapcsolhatsz, vagy rally kocsiba ugorhatsz, cselezhetsz Ronaldoval és az élményeket még hosszan sorolhatnám.

 

Babzsákfotelek és babzsákok a Lego Palotában - HuppanjBele.hu
Babzsák, vagy sportülés? A srácoknak nem kérdés! 

 

Na, de ha már ott vagytok s a csodálkozástól kellőképpen elfáradtatok huppanjatok le egy babzsákfotelbe és a játék után kezdődhet a mozizás! Aha, jól hallottad! Babzsákjainkkal bevettük magunkat a kockapalotába! Így a 3D-s moziban, 15 szuper színes és kényelmes babzsákfotelben heverészve nevethetsz a vidám animációs filmeken. Na, mit intéztünk? ;)

 

Babzsák és 3D mozi - HuppanjBele.hu
Babzsák + 3D mozi = a szád is tátva marad!

Azért nehogy azt hidd, hogy a konzolos szobában sámlin kell a versenypályákon és az űrben száguldoznod. Itt is vidám babzsákok kényeztetnek! Csak egyre vigyázz; Te huppanj bele anyu és apu előtt!

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

Hogy olyan jól kényelembe helyezted magad, hogy ki sem akarsz szállni? Hát ezen nem csodálkozom! A babzsákjainknál nincs is klasszabb hely az ejtőzésre! De a legjobb ,hogy mindezt otthon is élvezheted, csak kattints a kedvenc babzsákodra és néhány nap múlva csupán egyetlen dolgod lesz, belehuppanni és lazulni a saját babzsákfoteledben!

 

Kényelmes babzsákfotelben heverészve


Büszkék vagyunk rá, hogy a Lego Palota a Huppanj Bele! Babzsákfoteleket választotta. Arra pedig még inkább, hogy a játékos kedvű gyerekek jókedvét fokozhatjuk nap, mint nap.

Nézd meg Te is, és válassz kedvedre!

 

 

A képek a Lego Palota ünnepélyes megnyitóján készültek. 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.